Otoparklar hacizli araçlarla doldu

Tekirdağ’da trafik ekiplerinin, Elektronik denetleme sistemleri (EDS) tarafından görüntülenmesi sonucu yaptıkları denetimlerde yakalayarak trafikten men ettiği ve bağladığı çok sayıda araç kentin çeÅ?

Tekirdağ 30.03.2012 18:22:00 0
Otoparklar hacizli araçlarla doldu
Tekirdağ’da trafik ekiplerinin, Elektronik denetleme sistemleri (EDS) tarafından görüntülenmesi sonucu yaptıkları denetimlerde yakalayarak trafikten men ettiği ve bağladığı çok sayıda araç kentin çeşitli yerlerinde bulunan 7 emin otoparkları ağzına kadar doldurdu.
OTOPARKLAR AĞZINA KADAR DOLDU
Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan yaptığı açıklamada, bağlanan araç ve motosikletler ile dolan otoparkların yetersiz kaldığını ve yeni otoparkların açılması gerektiğini söyledi. Trafik ekipleri ve mobese merkezi tarafından irtibatlı yapılan çalışmalar sonucu plaka sorgulamalarında araçların üzerinde gözüken haciz ve yakalamalar nedeniyle her gün bağlanan araçların miktarının artık otoparklarda yer kalamayacak kadar çoğaldığını belirten Turan “İcra daireleri, vergi daireleri tarafından özellikle ticari araçlar üzerine konan haciz ve yakalamalar ile aileler perişan oluyor. Başka geliri bulunmayan ticari araç sahiplerinin araçları bağlanıyor ve bu yönde odamıza bir çok şikayet geliyor” dedi.
ESNEK BİR ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan “Tekirdağ’da mevcut olan yediemin otoparkları tamamen dolmuş durumdadır. Ticari araçlarla ilgili meslektaşlarımız araçlarımızın bağlanması sonucu çalışamadıkları için borçlarını ödeyebilecek durumda olmadıklarını söylüyorlar. Bu konuda yetkililerimizden ticari araç kullanan esnafın araçlarının bağlanması ile alakalı daha esnek bir çözüm bekliyoruz” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10