PERYÖN’den İş-Kur Şube Müdürü’ne ziyaret

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şube Başkanı Özber Çetin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Çorlu Şube Müdürü Ahmet Durmuş’u ziyaret

Çerkezköy 30.03.2012 18:28:00 0
PERYÖN’den İş-Kur Şube Müdürü’ne ziyaret

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şube Başkanı Özber Çetin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Çorlu Şube Müdürü Ahmet Durmuş’u ziyaret etti.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Ziyarette İş Kurumunun yeni yapılanması ile ilgili işçi ve işvereni birçok yönden ilgilendiren, bölge çalışma müdürlüklerinin kapatılması, İş-Kur Meslek Eğitimleri, kapatılan bölge çalışma müdürlüklerinin İş-Kur’a devrolunan işleri gibi konular görüşüldü. Özber Çetin, Şube Müdürü Ahmet Durmuş’u derneğin etkinliklerine davet ederken, Durmuş da düzenlenecek olan etkinliklerle kıdem tazminatı, mesleki eğitimler, İş Kur’un işveren ve işçiyi ilgilendiren önemli bilgilerin de paylaşılabileceğini belirtti. Ziyarette Peryön Trakya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Binnur Dönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Kader Kahraman, Nazan İğdeli, Peryön Trakya Şubesi Üye İlişkiler ve Eğitim Yönetmeni Önder Harbili de hazır bulundu.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10