Duygularını mektupla anlatacaklar

Çerkezköy Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından “Anlatsam Duygularımı Beni Anlayabilir Misin” temalı mektup yarışması düzenlenecek.

Çerkezköy 2.04.2012 20:00:00 0
Duygularını mektupla anlatacaklar
Çerkezköy Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından “Anlatsam Duygularımı Beni Anlayabilir Misin” temalı mektup yarışması düzenlenecek.
MEKTUP YARIŞMASI DÜZENLENECEK
Yarışma ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, yarışmanın amacını “duygu ve düşüncelerini dile getiremeyen, karşısındaki ile konuşmak istemeyen, düşüncelerini sözle söyleyemeyen engellilerin kendilerini yazı ile ifade edebilmelerini sağlamak” olarak açıkladı. Katılım şartları ile ilgili de bilgiler veren Gayretli “Mektuplar 2 A4 boyutunu geçmemelidir. Mektuplar okunaklı yazılmalı, mümkünse bilgisayar çıktısı olmalıdır. Yarışmaya bir kişi ancak bir mektupla katılabilir. Mektuplar Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne veya Çerkezköy Belediyesi Müracaat Masası’na kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir. Ad soyad, iletişim bilgileri mektupların konulacağı zarfın arka yüzüne yazılacak, mektuplarda sadece rumuz kullanılacaktır” dedi. 
SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLECEK
Değerlendirme Kurulu’nun Kent Konseyi, Çerkezköy Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ile birlikte oluşturulacağını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli dereceye girenlerin sakatlar haftası etkinlikleri içinde açıklanacağını ve ilk 3’e girenlere sürpriz hediyeler verileceğini söyledi.
SON BAŞVURU 30 NİSAN
Gayretli yarışmaya başvurmak isteyenlerin mektuplarını 30 Nisan saat 18.00’a kadar teslim etmesi gerektiğini söyledi.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10