Polis Haftası’nı telsizden kutladılar

Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, polis haftasında polis çocuklarını makamında kabul etti. Polis çocukları emniyet müdürünün telsizinden anons ederek polislerin haftasını kutladı.

Tekirdağ 8.04.2012 18:58:00 0
Polis Haftası’nı telsizden kutladılar

Polis çocuklarından oluşan ilköğretim öğrencileri 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

TELSİZDEN ANONS ETTİLER

 

Ziyaretçilerine çikolata ve meyve suyu ikram eden Emniyet Müdürü Yılmaz, çocuklarla bir süre sohbet etti. Öğrenciler Emniyet Müdürü Yılmaz’ın polis haftasını kutlarken, polis çocuklarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Yılmaz da “Sadece benim polis haftamı kutlamak yetmez. Bütün polislerin haftasını katlamanız lazım” diyerek telsizinden öğrencilere kutlama anonsu yaptırdı.

 

TÜM POLİSLERİN HAFTASINI KUTLADILAR

 

Polis haber merkezini anons eden Yılmaz, “Merkez şuanda polis haftası münasebeti ile beni ziyaret eden arkadaşlarım var. Günün anlamı dolayısıyla bir mesajları var. Tüm polis arkadaşlarımın dikkatine” diyerek telsizi öğrencilere verdi. Öğrenciler de polis telsizinden tüm polislerin polis haftasını kutladı. Polis haber merkezi de bu anons karşısında, “Tüm polis arkadaşlar adına sayın misafirlerimiz sağolsunlar” anonsunu yaptı. Yılmaz son olarak da öğrenci ve polis velileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10