Son zamanların en büyük sentetik uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri son zamanların en büyük sentetik uyuşturucu operasyonuna imza attı. Ekipler tarafından İstanbul’da 4 ayr?

Çerkezköy 11.04.2012 20:40:00 0
Son zamanların en büyük sentetik uyuşturucu operasyonu
Tekirdağ’daki hastanelerin acil servislerine sentetik uyuşturucu kullandıktan sonra komaya girerek getirilen vaka sayısında artış olması üzerine düğmeye basan Tekirdağ polisi, takibe aldığı şebekeye yönelik İstanbul’daki 4 ayrı adreste eş zamanlı operasyon yaptı.
14 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü KOM şubesi ekipleri, son zamanlarda piyasaya sürülen ve diğer uyuşturuculara göre on kat daha zararlı olduğu belirtilen “Bonzai” adlı sentetik uyuşturucu imalathanesine yaptığı şok baskında piyasa değerinin 300 bin TL olan yaklaşık 14 kilo paketlenmiş halde sentetik uyuşturucu ele geçirirken, uyuşturucu çetesinin kullandığı 2 adet lüks otomobile de el konuldu. Operasyonlarda uyuşturucu imalatında kullanılan 2 adet mikser, hassas tartı, çok sayıda ambalaj malzemesi ve saf alkol de ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alınarak Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.
“MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

Konuyla ilgili basına açıklama yapan Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz; “Emniyet Müdürlüğümüz uyuşturucuya karşı kararlı ve etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edecektir. Keşke bu ürünlere ilimizde talep olmasaydı keşke bu uyuşturucu burada Pazar bulmasaydı. Ancak biz bundan sonra da geleceğimizin teminatı gençlerimi uyuşturucu belasından korumak için daha çok çalışarak mücadelemize devam edeceğiz” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10