“Bütün birimlere cevap verebilecek durumdayız”

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla oğlu Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz ile birlikte Çe

Çerkezköy 13.04.2012 10:35:00 0
“Bütün birimlere cevap verebilecek durumdayız”
Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz Türk Polis Teşkilatının 167’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret etti.
BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette konuşan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Emniyet Teşkilatının 167.yıl dönümünü kutlayarak “Başarıyla yerine getirdiğiniz görevinizde başarılarınızın devamını diliyorum. İşiniz zor ve emek gerektiren kutsal bir görev. Bu görevi en iyi şekilde icra edip güvenliğimizi sağlıyorsunuz.” dedi. Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz da emniyet teşkilatına görevinde başarılar diledi.
“KIZILPINAR YETER Kİ İLÇE OLSUN”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da Faruk Korkmaz ve Ahmet Korkmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette Kızılpınar beldesinin ilçe olma konusu da görüşüldü. İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ın “Kızılpınar’ın ilçe olması durumunda kendinizi hazır hissediyor musunuz” sorusuna cevap veren Faruk Korkmaz Korkmaz “Kızılpınar yeter ki ilçe olsun. Bizler her anlamla ilçe olmaya hazırız. Şuan polis merkezinden, kaymakamlık binasına kadar bütün birimlere cevap verebilecek durumdayız” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10