Göç, lise yararına sahnelendi

İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu Öğretmenleri tarafından hazırlanan “Göç” isimli tiyatro oyunu önceki akşam Kapaklı Beyazsaray Düğün Salonu’nda sahnelendi. Yazar Cevat Fehmi Başkut&#

Çerkezköy 15.04.2012 23:24:00 0
Göç, lise yararına sahnelendi

İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu öğretmenleri tarafından hazırlanan Göç isimli tiyatro oyunu önceki akşam Kapaklı’da sahnelendi.

 

LİSE YARARINA SAHNELENDİ

 

İlk olarak 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahnelenen tiyatro oyunu önceki akşam da Beyazsaray Düğün Salonu’nda Kapaklı Çok Programlı Lisesi yararına sahnelendi. Kapaklı Çok Programlı Lisesi Edebiyat öğretmeni Esra Kökdemür’un sunumunu yaptığı oyunda toplam 15 öğretmen rol aldı. Kapaklı Çok Programlı Lisesi Müdürü Süleyman Berk, tiyatro oyununda kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

BAŞKAN OYUNCULARA ÇİÇEK VERDİ

 

Tiyatro oyunu sonunda oyunculara birer çiçek veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, oyunda büyük emekler harcandığını belirterek, “Kapaklı Belediyesi olarak kültürel hizmetleri vatandaşımıza sunmaya çalışıyoruz. Bu sıralar ilçe olabilmek adına bazı çalışmalar da yürütüyoruz. Eğer ilçe olursak çok daha büyük ve kaliteli salonlar, Kültür Merkezi gibi yapılara sahip olacağız. Vatandaşımız ayrıca noter, esnaf odası, ticaret odası gibi yerlerdeki işlerini halledebilmek için Çerkezköy’e gitmek zorunda kalmayacak” dedi ve oyunda rol alan öğretmenlere teşekkür etti. 

 

TİYATROYA AKIN ETTİLER

 

Geçtiğimiz akşam Kapaklı Beyazsaray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Göç’ isimli tiyatro oyununda Kaptan rolünü Mehmet Erdem Öğüt, Köylü rolünü Özkan Övet, Taşralı Tüccar ve Berber Salih rolünü Zeynel Buldu, Ziyaretçi rolünü Gökhan Göbelek, Polis rolünü Erhan Demirkol, Belkıs ve Ayşe rolünü Güldal Zekioğlu, Nejat rolünü Mehmet Erkan Demir, Selma rolünü Nilay Kara, Rauf rolünü Süleyman Berk, Ahmet rolünü Hasan Sağlam, Sabahat rolünü Tuba Çakmak, Vefa rolünü Gökhan Duran ve Kapıcı rolünü de Nihat Üçtepe canlandırdı. Oyunu Kapaklı Belediye Başkanı irfan Mandalı’nın yanı sıra Oyuna Kapaklı Çok Programlı Lisesi idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler izledi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10