Alman öğrenciler Tekirdağ’da

Kardeş Okul Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Namık Kemal Anadolu Lisesi’nin davetlisi olarak üçüncü kez Tekirdağ’a gelen Stuttgart İline bağlı Horb Kasabası Martin Gerbert Gymnasium Lisesi Ã?

Tekirdağ 18.04.2012 08:49:00 0
Alman öğrenciler Tekirdağ’da

Kardeş Okul Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Namık Kemal Anadolu Lisesi’nin davetlisi olarak üçüncü kez Tekirdağ’a gelen Stuttgart İline bağlı Horb Kasabası Martin Gerbert Gymnasium Lisesi öğretmen ve öğrencileri Namık Kemal Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Karagöz ile beraber Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’i ziyaret etti.

 

TEKİRDAĞ’I BEĞENDİLER

 

Vali Kemelek ile bir süre sohbet eden Alman öğrenciler, Tekirdağ’ı çok beğendiklerini ve burada kendilerine gösterilen misafirperverliği unutmayacaklarını söyledi. Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek de öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

BAŞKAN DALGIÇ’I DA ZİYARET ETTİLER

 

Alman öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Tekirdağ Belediye Başkanı OP. Dr. Adem Dalgıç’ı da ziyaret etti. Adem Dalgıç ile bir süre görüşen misafir öğrenciler, Tekirdağ ve belediyenin çalışmalarıyla ilgili Başkan Dalgıç’tan bilgiler aldılar. Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten  Başkan Dalgıç “Umarım öğrenciler Tekirdağ’da çok güzel dostluklar edinirler” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10