Boğazına makas saplayarak öldürdü

Çorlu’da yaşayan evli Özlem Üstün (37), sevgilisi olduğu iddia edilen Sezgin Tumba ile tartışınca, Tumba tarafından makasla boğazından kesilerek öldürüldü. Olay sonrası Sezgin Tumba, emniyet mü

Çorlu 18.04.2012 08:55:00 0
Boğazına makas saplayarak öldürdü
Çorlu Reşadiye Mahallesi’nde yaşayan Özlem Üstün (35) ile 8 aydan bu yada birlikte yaşadığı iddia edilen başkasıyla evli sevgili Sezgin Tumba (50) bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
ÖNCE ÖLDÜRDÜ, SONRA TESLİM OLDU
İddiaya göre; tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Sezgin Tumba, çekmeceden aldığı makası Özlem Üstün'ün boğazına dört defa sapladı. Bir süre sonra ise Üstün’ün başında ölmesini bekleyen Tumba, sigara içerek sakinleşti ve evden ayrıldı. Evden ayrılınca Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Tumba, polise teslim oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri ise açtıkları dairede genç kadının cesedi ile karşılaştı.
SORGUSU SÜRÜYOR

Yapılan incelemenin ardından Üstün'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Teslim olan cinayet zanlısı Sezgin Tumba’nın sorgusunun sürdüğü ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10