Başarılı polisler ödüllendirildi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından her ay başka bir ilçede düzenlenen aylık değerlendirme ve koordinasyon toplantısının ikincisi dün Çerkezköy’de gerçekleştirildi. İl Emniyet M

Çerkezköy 18.04.2012 09:02:00 0
Başarılı polisler ödüllendirildi
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, aylık değerlendirme ve koordinasyon toplantısı dün saat 10.00’da Çerkezköy Polisevi’nde yapıldı.
İKİNCİSİ ÇERKEZKÖY’DE GERÇEKLEŞTİ
Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, toplantıda yaptığı açıklamada, aylık değerlendirme ve koordinasyon toplantılarının bundan önceki dönemlerde merkezde yapıldığını ancak bundan böyle ilçelerde yapılacağını belirtti. Hayrabolu’da gerçekleşen ilk ilçe merkezli toplantıdan sonra ikinci toplantının Çerkezköy’de gerçekleştirildiğini kaydeden Yılmaz, amaçlarının, ilçelerdeki mesai arkadaşlarının sıkıntılarını, isteklerini yerinde görmek olduğunu belirterek, “İlçelerde yapacağımız toplantılar daha da faydalı olacak. Bu toplantılarda arkadaşlarımız kendi konularıyla ilgili bilgilerini, tecrübelerini paylaşacaklar" diye konuştu.
HER AY BAŞKA İLÇEDE YAPILACAK
Toplantıların her ay farklı bir ilçede gerçekleşeceği belirtildi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’a bir teşekkür plaketi verdi. “Her gittiğimiz ilçede ev sahibine bir plaket vereceğiz. Bu ikinci ilçe merkezli toplantımız olduğu için ikinci kez plaket veriyoruz” diyen Ali Yılmaz da Kadir Yırtar’a plaket verdi. Toplantıda daha sonra Çerkezköy’de görev yapan başarılı polis memurlarına birer plaket takdim edildi. İlk plaketi Baş Polis Memuru Emin Bulut, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ın elinden aldı.
PLAKET ve ÇEYREK ALTIN VERİLDİ
Polis Memuru Murat Akkoyun plaketini İl Emniyet Müdür Yardımcısı Leyla Az’ın elinden alırken, İbrahim Ethem Demiral’a da plaketini İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Şensoy verdi. Polis Memuru Turhan Özcan plaketini Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman’ın elinden alırken, Çağlar Duran plaketini Şarköy İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Duman’ın elinden, Ahmet Kelebek plaketini Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Süleyman Sarpdağ’ın elinden, Ömer Acar plaketini Yabancılar Şube Müdürü Murat Sevil’in elinden ve Erdal Koçoğlu da Hava Alanı Şube Müdürü Doğan Çakar’ın elinden aldı. Başarılı olan 9 polis memuruna çeyrek altın hediye edildi. Törenin ardından İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz emniyet teşkilatı ile aile fotoğrafı çektirdi. Toplantı Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ın da katıldığı yemeğin ardından sona erdi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10