Konferans salonu törenle açıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde yaptırılan konferans salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çerkezköy 18.04.2012 21:38:00 0
Konferans salonu törenle açıldı
Çerkezköy Belediyesi tarafından Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde yaptırılan konferans salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.
AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Dün saat 14.00’da gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Zeki Gürcün, Abdurrahman Çiçek, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Erdoğan ve Hüseyin Yaşar, Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
“HACI FAHRİ ZÜMBÜL’Ü ÖZLEMLE ANIYORUZ”
Konferans salonunun açılışını Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem birlikte yaptı. Açılışın ardından konferans salonunda bir program düzenlendi. Okulun faaliyetleri ile ilgili slayt gösterisinin ardından Okul Müdürü İsmail Sayar konuşma yaptı. Hacı Fahri Zümbül’ü rahmetle andıklarını ifade eden Sayar “Bugün burada Hacı Fahri Zümbül’ün de olmasını istiyorduk. Bugün burada olsaydı konferans salonunun açılışını gözyaşları arasında izleyecekti. Hacı Fahri Zümbül bu okula bir tuğla koyduğumuzda inanın en mutlu insan olurdu. Kendisini özlemle ve şükranla anıyoruz” diye konuştu.
“DÜRÜST, VATANINI SEVEN BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ”
Bu salonun büyük bir ihtiyaç olduğunu yaptırdıktan sonra anladıklarını ifade eden Sayar
“Bu konferans salonun maddi boyutu yüksekti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e projeyi sunduk. Ali Ertem’in yanına gittiğimizde eğitimci olarak bizi önemsemesi bizi çok mutlu etti. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi olarak dürüst, vatanını seven bireyler yetiştiriyoruz. Şuana kadar 2 bin 100 öğrencimizden sadece 14’ü üniversiteye yerleşememiştir. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Fen İşleri Müdürlüğüne bu salonu yaparak eksikliğimizi ortadan kaldırdıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi. 
“GURUR DUYDUM”
Okul Müdürü İsmail Sayar’ın konuşmasının ardından sahneye davet edilen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de bir konuşma yaptı. “Marifet iltifata tabidir” diyerek sözlerine başlayan Ertem “İnsanlarımız görevleri boyunca bir çok şey yaparlar. Belki iş yapanlar karşı taraftan iltifat beklemez ama karşı taraf bunu gösterirse işte o kişi için çok daha güzel ve anlamlı olur. Sizler de bu jestle bizleri çok mutlu ettiniz. Gurur duydum” dedi.
“HACI AMCAMIZI UNUTMADIK”
Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nin her zaman Çerkezköy’ün göz bebeği olduğunu ifade eden Ertem “Bu okulumuzdan mezun olan arkadaşlarımız Çerkezköy’ü, bizleri ve ailelerini en iyi şekilde temsil edip onurlandırıyorlar. Bu okulu Çerkezköy’e kazandıran Hacı Fahri Zümbül amcamızı unutmadık ve bir kez daha anıyoruz. Böyle etkinlikler olduğu sürece Hacı Fahri Zümbül bizleri bu salonlarda her zaman güler yüzlü izliyor olacaktır” dedi.
“OKUYAN BİR ÇERKEZKÖY İSTİYORUZ”
Programda Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da kısa bir konuşma yaptı. Okulları ziyaret ettiğinde Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nin başarılarını duyduğunu ifade eden Bayhan “Üniversitelere başarılı öğrenciler yetiştiren Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğretmenlerine ve velilerine çok teşekkür ediyorum. Bu başarılar devam etsin ve diğer okullarımıza da örnek teşkil etsin. Bizler okuyan bir Çerkezköy istiyoruz” dedi. Konuşmaların ardından konferans salonunun yapılmasında emeği geçen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’e, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ve Okul Müdürü İsmail Sayar tarafından plaket takdim edildi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10