Minik Müdür Demirbağ’ı terletti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Tarım Müdürlüğü koltuğunu Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşin Köroğlu devraldı. Sınıf arkadaşları Ya

Çerkezköy 20.04.2012 19:59:00 0
Minik Müdür Demirbağ’ı terletti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Tarım Müdürlüğü koltuğunu Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşin Köroğlu devraldı. Sınıf arkadaşları Yağmur Kaya, Emre Kaya ve öğretmenleri Necmettin Kuşin ile birlikte İlçe Tarım Müdürlüğü'ne giden Ayşin Köroğlu, İlçe Tarım Müdürü Recep Demirbağ’ın koltuğuna oturdu.

 

DEMİRBAĞ’I TERLETTİ

 

Koltuğa oturur oturmaz ilçedeki hayvan sayısı ve ekili alanlar hakkında bilgi isteyen Ayşin Köroğlu’ya brifing veren Demirbağ, Çerkezköy'deki hayvan sayısının son yıllara göre arttığını, ancak ekilebilir tarım alanlarının azaldığını söyledi. Türkiye’nin tarım ve hayvancılıkta geliştiğini belirten minik müdürü Köroğlu “İthal hayvan ve yiyeceklerin hala ülkeye gelmesinin sağlığa zararlı olup olmadığını merak ediyorum” sorusu ile Demirbağ’ı terletti. 

 

DENETİMLER HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

 

İlçe Tarım Müdürü Ayşin Köroğlu, Demirbağ’dan “GDO nedir ve ne değildir” eğitim projesi hakkında bilgiler aldı. İlçe Tarım Müdürlüğü denetimleri hakkında da Köroğlu’na bilgi veren Demirbağ, öğrencileri yolcu ettikten sonra yeniden koltuğuna oturdu.

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10