‘Benimle oynar mısın’ ayakta alkışlandı

Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde önceki gün saat 16.00’da vatandaşlar için sahnelenen “Benimle Oynar Mısın” isimli tiyatro oyunu, akşam saat 20.00’da d

Çerkezköy 22.04.2012 20:47:00 0
‘Benimle oynar mısın’ ayakta alkışlandı

Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde önceki gün saat 16.00’da vatandaşlar için sahnelenen “Benimle Oynar Mısın” isimli tiyatro oyunu, akşam saat 20.00’da da protokol üyeleri ve davetliler için sahnelendi.

 

AKŞAM DA SAHNELENDİ

 

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununu Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, Hakim Akın Dombaycı, Çerkezköy Cumhuriyet Savcıları Vasfi Gündoğdu, Harun Ayık, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Sami İkizler, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Demet Eroğlu, Aydın Kırıklar, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Necati Karaoğlu, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır ile çok sayıda davetli izledi.  Kaymakam Bayhan ve Belediye Başkanı Ertem, başka bir programa katılacak olmalarından dolayı tiyatrodan erken ayrıldı.

 

BEĞENİYLE İZLENDİ

 

Nejat Uygur'un yazdığı, Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Tuncay Kaynak, Önder Keskin, Karaman Sivri, Deniz Özerman, Duygu Pazarcıkoğlu ve Desen Uygur'un rol aldığı oyunda dağınık bir yaşamı olan ve gece hayatına düşkün bir ağabey ile evden kaçan saf bir erkek kardeşin aynı evde yaşamaya başlaması ile gelişen olaylar komik bir şekilde anlatıldı. İzleyiciler, 3 perdelik tiyatro oyununu beğeniyle izlendi. Güldürmesinin yanında zaman zaman da duygulandıran oyunun ardından sahneye tek tek çıkan oyuncular ayakta alkışlandı.

 

OYUNCULARA ÇİÇEK SUNDU

 

Oyunun sonunda bir konuşma yapan Behzat Uygur bu etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Başkan Yardımcısı Gökhan İnce ve oyunu izlemeye gelenlere teşekkür etti. Haziran ayında da Anfi Tiyatro’da başka bir oyun ile yeniden Çerkezköylülerin karşısına çıkacaklarını belirten Behzat Uygur, konuşmasının ardından Başkan Yardımcısı Gökhan İnce’yi sahneye davet etti. Çerkezköy’de çok kaliteli bir oyunun sahnelendiği belirten Gökhan İnce de “Süheyl ve Behzat Uygur’u izlerken Nejat Uygur’u da anmamak elde değil” diyerek Nejat Uygur’a acil şifalar diledi.

 

“TÜM DERTLERİNİZİ BEN GÖTÜRECEĞİM, KAHKAHALAR SİZLERE KALACAK”

 

Gökhan İnce, Süheyl-Behzat Uygur kardeşlere ve diğer oyunculara Çerkezköy halkı adına çiçek sundu. Bu oyunun yıllar önce babası Nejat Uygur tarafından yazıldığını ve sahnelendiğini belirten Süheyl Uygur da “Bu akşam Nejat Uygur burada oynasaydı kendi yazdığı ‘bir gün gelecek ziller susacak, ışıklar sönecek, tiyatro sahnesi bir daha açılmamak üzere üstüme kapanacak, tüm dertlerinizi ben götüreceğim, kahkahalar sizlere kalacak’ dörtlüğünü söylerdi” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10