Varildeki cesedin sırrı çözüldü

Tekirdağ’da bir varilde bulunan cesedin 2004 yılından beri kendisinden haber alınamayan Hüseyin Özan’a ait olduğu belirlendi.

Tekirdağ 25.04.2012 20:10:00 0
Varildeki cesedin sırrı çözüldü
Tekirdağ’da bir varilde bulunan cesedin 2004 yılından beri kendisinden haber alınamayan Hüseyin Özan’a ait olduğu belirlendi.
CESEDİN ÖZAN’A AİT OLDUĞU BELİRLENDİ
Edinilen bilgiye göre Değirmenaltı Mahallesi'nde Aydoğan Ermiş'e (71) ait evde bir süre kiracı olarak oturan H.C, daha sonra Çanakkale'nin Biga ilçesine taşındı. Kiracısının boşalttığı evi kontrol eden ev sahibi Ermiş, Hüseyin Cüneyöz’ün evde bıraktığı üzeri sacla kapalı varili bahçe sulamasında kullanmak üzere Barbaros beldesindeki yazlığına götürdü. Ermiş, kapağını açamadığı varili hurdacıya sattı. Hurdacı ise içerisinde kötü kokular geldiğini fark ettiği varili geri Ermiş'e iade etti. Varilden gelen kokudan şüphelenen Ermiş ise durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerince yapılan kontrollerde varilde bir erkek cesedi bulundu. Yapılan araştırmada cesedin Hüseyin Özan'a ait olduğu belirlendi.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Öldürülen Hüseyin Özan'ın Tekirdağ'da yaşayan eşi Zeynep Özan'ın jandarmadaki ifadesinde, eşinin 2004'ten bu yana kayıp olduğunu ve kendisinden haber alınamadıklarını söylediği öğrenildi. Lapseki’de polis ekipleri tarafından yakalanan Hüseyin Cüneyöz Tekirdağ Jandarma Ekiplerine teslim edildi. Tekirdağ'da 8 yıl önce döverek öldürdüğü patronu Hüseyin Özan'ı varilin içine attığı iddiası ile gözaltına alınan Cüneyöz, çıkarıldığı mahkemece 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10