“Dernekleri yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur”

Veliköy’de yaşayan Erzurumlu vatandaşları bir çatı altında toplayan Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin, Vatan Caddesi Vatan Sokak Numara 3 adresindeki yeni yerine taşınmasınÄ?

Çerkezköy 27.04.2012 21:23:00 0
“Dernekleri yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur”
Veliköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Belediye Başkanı Hanifi Belindir'i makamında ziyaret etti.
DERNEKÇİLİK ZOR VE ÖZVERİLİ BİR İŞTİR
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Adnan Akkuş,  Başkan belindir’e yönetimini tanıttı. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, de derneğin yeni yerinin hayırlı olmasını temenni ederek “Dernekçilik zor ve özverili bir iştir. Bu zorlu görevinizde başarılar diliyorum. Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızda derneklerin ayrı bir önemi bulunmaktadır. Farklılıkların toplum zenginliğimizin asıl kaynağı olması sebebi ile ata kültürüne sahip çıkan, gelenek ve göreneklerini yaşatan ve buna vesile olan derneklerimizi yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.
SORUMLULUĞUMUZU SEVE SEVE YERİNE GETİRİRİZ
“Bizler beldemizde bulunan bütün derneklerin yaptığı tüm çalışmalarda sosyal belediyecilik kapsamında üzerimize düşen sorumluluğu seve seve yerine getirmekten onur duyuyoruz” diyen Başkan Belindir, “Derneklerini yaşatma ve kendi kültürleri ile bölgemize değer katma gayelerinden dolayı bende bir Erzurumlu olarak, hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’e desteklerinden dolayı teşekkür eden ve kendisine bir plaket sunan Veliköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adnan Akkuş, Erzurumlu bir belediye başkanının makamında olmanın ayrıca kendilerine gurur verdiğini söyledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10