Kızılpınarlılar Hayat Okulu’na akın etti

İlki geçtiğimiz yıl sahnelenen ‘Hayat Okulu’ adlı tiyatro oyununun ikincisi önceki akşam tiyatro severlerle buluştu. 125. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından sahnelenen oyundan elde edilecek

Çerkezköy 27.04.2012 21:26:00 0
Kızılpınarlılar Hayat Okulu’na akın etti
Kızılpınar 125. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından önceki akşam sat 18.30’da Kızılpınar Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda ‘Hayat Okulu 2’ adlı bir tiyatro oyunu sahnelendi.
OYUNLARI KENDİMİZE UYARLADIK
İlki geçtiğimiz yıl sahnelenen Hayat Okulu isimli tiyatro oyunu bu yıl daha da geliştirilerek tiyatro severler ile buluşturuldu. Ulusal bir televizyon kanalında da yayınlanan ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ programından da esinlenerek hazırlanan oyun 5 skeçten oluşuyor. Oyunla ilgili bilgi veren 125. Yıl İlköğretim okulu Türkçe öğretmeni Ercan Demir, hazır oyunların alınarak işlendiğini ve kendilerine göre uyarlandığını belirterek, elde edilen gelirle de okulun ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade etti.
11’İ ROL ALDI, 2’Sİ ŞARKI SÖYLEDİ
Öğrenciler Özlem ve Sümeyye Ağırman’ın şarkılarıyla renk kattığı tiyatro oyununda 6. sınıf öğrencileri Barış Topal ve Ali Gençay ile 8. sınıf öğrencileri Özcan Sökmen, Fatma Gençay, İbrahim Işık, Mustafa Ak, Yıldız Eser, Sümeyya Eser, Esra Tekin, Nazile Erbuğa ve Esma Gülkara rol aldı. Tiyatro oyununu seyredenler arasından Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı İshak Aydın, 125. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Savaş Özdağ, Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Önder ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Oyun, Kızılpınarlılar tarafından ilgiyle izlenirken, öğrenciler de performansları ile beğeni topladı.

Haber / Ahmet KARDEŞ    


0282 726 91 91
0282 747 65 10