İdeal Hipermarketleri’nin 3. Şubesi Çerkezköy’de açıldı

İdeal Hipermarketlerinin üçüncü şubesi Kızılpınar ve Vize’den sonra Çerkezköy’de açıldı. İdeal Hipermarketleri sahibi Dilaver Burak, Çerkezköy’de de ideal fiyatlarla, 8 bin 600 ürÃ

Çerkezköy 27.04.2012 21:34:00 0
İdeal Hipermarketleri’nin 3. Şubesi Çerkezköy’de açıldı
İdeal Hipermarketleri, Kızılpınar ve Vize’den sonra üçüncü şubesini Çerkezköy’de açtı.
8 BİN 600 ÜRÜN ÇEŞİDİMİZ VAR
Çerkezköy Kumlugeçit’te dün saat 11.30’da gerçekleştirilen açılışla üçüncü şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen işletme sahibi Dilaver Burak, “Marketimiz 700 metrekare genişliğine ve 8 bin 600 ürün çeşidine sahip. Marketimiz içerisinde ayrıca şarküteri, kasap ve manav bölümleri de mevcut. Perşembe ve Pazar günleri Halk Günü olması dolayısı ile özel indirimler uygulanacak. Açılışımızdan itibaren bu özel indirimler 1 hafta boyunca devam edecek. Vatandaşımız buradan 08.00-23.00 saatleri arasından alışveriş yapabilecek. Marketimizde halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye hazırız. Amacımız, Kızılpınar ve Vize’de olduğu gibi burada da halkımıza en ideal fiyatlarla en kaliteli ürün ve hizmetleri sunabilmektir” dedi.
KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER
Erkaynak Camii İmamı İlhan İlke’nin dualarının ardından kurban kesimi ile devam eden ve çeşitli ikramların sunulduğu açılış töreninde, kurdeleyi AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, HAS Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, Türkiye İş Kurumu Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen ve işletme sahibi Dilaver Burak birlikte kesti. Açılış törenine ayrıca, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın, Bank Asya Çerkezköy Şube Müdürü Muharrem Yaylak, ÇESİAD Üye İlişkileri Sorumlusu Cumhur Aydoğdu, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri İrfan Ak ve Mustafa Seçkin, Belediye Meclis üyesi Vehbi Demirtaş, Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10