İkram Dondurma İnan Sokak’ta açıldı

Kapaklı’da iki yerde şubesi bulunan İkram Dondurma’nın üçüncü şubesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak’ta açıldı. Dondurma, çiğ köfte ve tatlı çeşitlerinin yer aldığ?

Çerkezköy 30.04.2012 20:10:00 0
İkram Dondurma İnan Sokak’ta açıldı
İkram Dondurma Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokakta Çerkezköylülere hizmet vermeye başladı.
AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Önceki gün saat 13.00’da gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesinin ardından davetlilere dondurma ve tatlı ikramı yapıldı.
3.ŞUBESİ AÇILDI
Dondurma, çiğ köfte ve tatlı çeşitlerinin yer aldığı zengin bir menü ile Çerkezköylülere hizmet vereceklerini ifade eden İşletme sahibi Resul Özdemir, açılışa katılan herkese teşekkür etti. 30 yıldır bu sektörün içinde olduğunu belirten Özdoğan, Kapaklı’da Hürriyet Caddesinde ve Yaşar Doğu Caddesi’nde İkram Dondurma şubelerinin bulunduğunu ifade ederek “Çerkezköy’e üçüncü şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Vatandaşlara özel bedava dondurma ve tatlı ikram edilirken, kampanyada zaman zaman izdiham yaşanmasına da neden oldu.

Haber / Faik Onur KAYA  


0282 726 91 91
0282 747 65 10