“Söz sahibi olmaya talibiz”

Has Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer, düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Has Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, “2 Kasım 2010 tarihinden itibaren Türkiy

Çerkezköy 30.04.2012 20:20:00 0
“Söz sahibi olmaya talibiz”
Has Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi 30 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İlçe Kongresi öncesi üyeler ile kahvaltıda bir araya geldi.
KAHVALTI DÜZENLENDİ
Hamdi Şark Sofrası’nda Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilen kahvaltıya Has Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, Has Partili Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Şenses, Has Parti Tekirdağ Eski Milletvekili Adayları R.Tahir Eke, Hasan Tüfekçi, Has Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi üyeleri ile partililer katıldı.
30 HAZİRAN’DA KONGREMİZ VAR
Kahvaltının ardından konuşma yapan HAS Parti İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, kongre öncesi ikinci istişare toplantılarını gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Has Parti İlçe Teşkilatı olarak vatandaşlarımıza güzel bir yönetim oluşturmak adına çalışmalarımız sürüyor. 2 Kasım 2010 tarihinden itibaren Türkiye siyasetine yeni bir tarz getirme gayesinde olduk. Bunu hepimiz basın yolu ile gözlemliyoruz. Bizler kavgacı bir üslupla değil uzlaşma yolu ile siyaset yapmaya devam edeceğiz. Yapıcı üslup ve düzgün siyasetimiz ile bu ülkede söz hakkı olmaya talibiz” dedi.
BÜYÜK SORUMLULUKLARIMIZ VAR
Has Parti İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarının semeresini gün geçtikçe aldıklarını belirten Erdoğan “Bizler bu gayret ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Buradan ben 30 Haziran’da ilçe kongremizde yönetim kurulunda yer almak isteyen, Çerkezköy’de gerçek anlamda siyaset yapmak ve söz sahibi olmak isteyen kaliteli ve düzgün insanlara kapımız açıktır. Bunu bir ibadet aşkı ile yapıyoruz. Bizler ailemize vakit ayırmak yerine bu gaye içersine girdik. Bu gayemiz Çerkezköy ve ülkemizde bizden sonraki nesile daha iyi bir Türkiye bırakmak adına üzerimizde bir sorumluluk var. Bizler ülke genelinde parti olarak büyük sorumluluklarımız ve vebalarımız vardır” diye konuştu.
“HERKESİ PARTİMİZE BEKLİYORUZ”
Has Parti’de görev almak isteyenlere kapılarının açık olduğunu ifade eden Erdoğan “Bu fikirlerle birlikte bu partide görev almak isteyen arkadaşları partimize bekliyoruz. Hiçbir ön şartımız yoktur. Sadece aleni günah işlemeyen ve ülkenin menfaatini düşünen herkesi bu parti çatısı altına bekliyoruz. Kongrenin ardından önümüzde bir yerel seçimler olacak. Bizler yapacağımız görevleri bilelim. İlçe yönetim kurulunu kaliteli bir şekilde oluşturacağız. Şuan seçilmiş olan kim varsa seçilmiş olan herkes ilçe teşkilatlarından geçiyor. Kahvehanelerde o partilerin arkasından konuşup dedikodu yapmak yerine icraat yapacağız. Fikir beyan edip, istişare edip Çerkezköy’ü daha kaliteli insanların yönetmesine vesile olacağız” dedi. İlçe Başkanı Ercan Erdoğan’ın konuşmasının ardından partiye yeni katılanların üyelik rozetleri takıldı.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10