Kontrolden çıkan tır, çay bahçesine girdi

Kapaklı’da eski belediye binası önünde kontrolden çıkan tır, park halindeki 6 araca çarptıktan sonra cadde üzerinde bulunan Adnan Menderes Çay Bahçesi’ne girerek durabildi. Kazada yaralanan tır sürücÃ

Çerkezköy 2.05.2012 09:08:00 0
Kontrolden çıkan tır, çay bahçesine girdi
Kapaklı Pınar Bulvarı Eski Belediye Binası önünde dün saat 11.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
6 ARACA ÇARPTI
Uğur Kuru idaresindeki  39 EP 715 plakalı tır Kapaklı Pınar Bulvarından Saray istikametine ilerlerken Eski Kapaklı Belediyesi binası önünde kontrolden çıktı. İlk olarak belediye binası önünde park halinde bulunan üç araca çarpan tır, daha sonra ise taksi durağı önünde bulunan 59 T 8172 plakalı ticari taksiye çarptı. Yaklaşık 18 ton yük taşıyan tır Adnan Menderes Çay Bahçesi’nin kordonlarını kırarak korku saçtı. Tır, çay bahçesinde bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Çay bahçesinde oturan vatandaşlar olanları korkulu gözlerle izledi.
FACİA UCUZ ATLATILDI
Meydana gelen kazada yaralanan tır sürücüsü Uğur Kuru, olay yerine gelen 112 Acil Ambulansı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anında yolda ve çay bahçesinin kenarından kimsenin olmaması ise olası bir faciayı önledi. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Cem BÜLBÜL – Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10