Beko, Trakya’da “Yılın Annesi”ni Çerkezköy’de seçiyor

Beko, Çerkezköy’de yılın annesini seçecek. Kırk yıldan bu yana Çerkezköy’de Beko bayiliği yapan Zafer Limited Şirketi’nin işletmecisi Edip Bülent Uğraş, yılın annesi adaylarının ön?

Çerkezköy 2.05.2012 22:02:00 0
Beko, Trakya’da “Yılın Annesi”ni Çerkezköy’de seçiyor
Kırk yıldan bu yana Çerkezköy’de Beko bayiliği yapan Zafer Limited Şirketi’nin kuruluşunun 40. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Beko’nun katkıları ile Trakya’da yılın annesini Çerkezköy’den seçecek.
SÜRPRİZ HEDİYELER BEKLİYOR
Beyaz eşya sektöründe Çerkezköy’de ilklerden biri olarak kırk yıldır birçok annenin ve anne adaylarının mutluluğuna ortak olduklarını ifade eden İşletme sahibi Bülent Uğraş, kampanya kapsamında 12 Mayıs’ta çekiliş yapılacağını ve Beko’dan alışveriş yapan veya yapmayan tüm annelerin form doldurmak kaydı ile bu çekilişe katılabileceklerini belirtti. Yılın annesi adaylarının Beko işbirliği ile Çerkezköy’den seçilecek olmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade eden Uğraş, “Kazanan yılın annesine 12 Mayıs’ta düzenlenecek törenle hediyesi teslim edilecek. Beko’nun öngördüğü sürpriz ödüle Zafer Limited Şirketi olarak biz de sürpriz hediyeler ekleyeceğiz” dedi. Uğraş, Beko'nun katkıları ile Trakya’da yılın annesini seçme organizasyonunun kendilerinin de sektörde 40.yılı geride bırakma mutluluğunu annesi ile yaşamanın mutluluğu ile özleştirdiğini söyleyerek "Onlar için ne yapsak azdır" dedi.
TÜM ANNELERİ DAVET ETTİ
Edip Bülent Uğraş, Çerkezköy’de yaşayan tüm anneleri, Beko öncülüğünde yetkili tek bayi olan Zafer Limited Şirketi’nin düzenlediği “Yılın Annesi” kampanyasına katılmaya davet etti.

Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10