Millilerin patronu Çerkezköy’de

Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İstanbulspor Başkanı Ömer Sarıalioğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespo

4.05.2012 10:36:00 0
Millilerin patronu Çerkezköy’de
Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Türk Milli Takımının başarılı Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yı ağırladı.
BİRLİKTE YEMEK YEDİLER
Önceki gün Çerkezköy’e gelen Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İstanbulspor Başkanı Ömer Sarıalioğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Dinçer Çetintaş’ı karşılayan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aydın Kırıklar Naim Usta diye bilinen Naim Çetintaş’ın Küçük Sanayi Sitesi Lokantasına giderek hep birlikte öğlen yemeği yediler.
TEŞEKKÜR ETTİ 
Yemeğin ardından konuşma yapan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aydın Kırıklar Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İstanbulspor Başkanı Ömer Sarıalioğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Dinçer Çetintaş’ın Çerkezköy’e gelerek kendilerini onurlandırdıklarını ifade ederek “ Sayın konuklarımızın davetimizi kırmayarak Çerkezköy’e geldikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
YERİNDE TEST ETTİLER 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Dinçer Çetintaş ile bir sohbet esnasında Naim Çetintaş’ın yemeklerinden bahsettiğini ve önceki günde Dinçer Çetintaş’ın kendisini telefonla arayarak Çerkezköy’e geleceklerini ifade ettiğini belirten Kırıklar” Çetintaş ile her ortamda karşılaştığımızda Naim Usta’nın yemeklerinden bahsetmiştim.
Kendisi de bana bir hazırlık yapında gelelim yerinde test edelim demişti. Bu şekilde kendisi ile şakalaşmıştık. Önceki gün kendisi bana telefon ederek oğlak hazır mı dedi. Biz de yeter ki gelen her şey hazır dedik. Sağolsunlar davetimizi kırmayarak geldiler” dedi.
ŞAMPİYONUN SON HAFTA BELİRLENECEĞİNİ SÖYLEDİLER
Çerkezköy’e daha önce geldiğini ifade eden Türk Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çerkezköy’ü çok iyi bildiğini söyledi. Süper Final’in de konuşulduğu yemekte konuklar
şampiyonunun son hafta Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın ardından belirleneceğini belirtiler.

Haber/ Faik Onur KAYA  


0282 726 91 91
0282 747 65 10