Hayvancılık politikası değişmeli

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Bedava süt dağıtımı projesini doğru buluyoruz ama hayvancılık politikası değişmezse bu da kafi gelmez'' dedi.

Bölgede Gündem 7.05.2012 10:17:00 0
Hayvancılık politikası değişmeli

Vural, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki Ülkü Ocaklarının bir programına katılmadan önce, MHP Çorlu İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

 

TARIM POLİTİKALARI HAYVANCILIĞI AZALTTI

 

Yeni hayata geçirilen Okul Sütü Projesi'ni doğru bulduğunu belirten Vural, tarım politikalarının ülkede hayvancılığı azalttığını ifade etti. Süt projesinin ortaya çıkmasının ardından, üzerinde durulması gereken birkaç husus olduğunu belirten Vural, “Hükümet bu süt projesini, tarımın ve çiftçilerin perişan durumda olduğu için yaptı. Bu, bedava süt projesini biz doğru buluyoruz ama hayvancılık politikası değişmezse bu da kafi gelmez. Bazı rahatsızlananlar oldu, bunun üzerine de Tarım Bakanı süt projesinin provake edildiğini söyledi. Çocuklarımızı provakatör olarak ilan ettiler” dedi.

 

SÜTÜN İYİCE ANALİZ EDİLMESİ GEREKİYOR

 

Projenin devam ettirilmesi gerektiğini de ifade eden Vural, nitelikli kaliteli program uygulanması gerektiğini belirterek, okullarda dağıtılan sütün, iyice analiz edilip incelenmesi gerektiğini söyledi.

 

3 ŞEHİDİMİZ VAR

 

En son gelişen olayda 3 şehidimizin olduğunu ve 2 tane de polisimizin yaralandığını ifade eden MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, hükümetin, pkk terör örgütü ile müzakere ettiği bilgileri geldiğini belirterek “Başbakanın da ‘terör örgütü silah bıraksa’ yönündeki söylemleri, pkk terör örgütünün elini güçlendirdi” dedi. Vural “'Hükümet terör konusunda yanlış yolda. Terörle müzakereyi, terörle mücadelenin bir parçası gibi gösteriyor. Pkknın saldırıları sonucu şehit olmuş güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, yaralanan polislerimize de acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10