Izgar Köyü Merası törenle açıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürlüğü’nün Islah projesinin uygulanması kapsamında Izgar Köyü merasının açılışı önceki gün saat 15.00’da Izgar Köyü’nde g

Malkara 7.05.2012 10:29:00 0
Izgar Köyü Merası törenle açıldı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürlüğü’nün Islah projesinin uygulanması kapsamında Izgar Köyü merasının açılışı önceki gün saat 15.00’da Izgar Köyü’nde gerçekleştirildi.
KURDELE KESİLDİ  

Açılışa Tekirdağ Vali vekili Ahmet Büyükçelik, Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbuloğlu, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Altın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdem Karadağ, Tarım İlçe Müdürü Nabi Taş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve köy muhtarları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Malkara Belediyesi Folklor ekibinin gösterisiyle devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan Izgar Köy Muhtarı Arif Güngörmez’in ardından Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Murat Altın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdem Karadağ, Tekirdağ Vali Vekili Ahmet Büyükçelik de konuşma yaptı. Açılış konuşmasının ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.   


0282 726 91 91
0282 747 65 10