Çocuk parkları kauçuk tabanla kaplandı

Kapaklı’da çocuk parklarının zeminleri kauçuk tabanla kaplandı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çocuk oyun alanları içerisine yerleştirilen kauçuk zemini

Çerkezköy 9.05.2012 09:03:00 0
Çocuk parkları kauçuk tabanla kaplandı
Beldenin muhtelif yerlerine bölgesel parkların yapımını gerçekleştiren Kapaklı Belediyesi, çocuk parklarında yeni düzenlemelere gidiyor.
BAŞKAN MANDALI AÇIKLAMA YAPTI
Kapaklı Belediyesi, 7 çocuk parkı alanı içerisine kauçuk taban döşedi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çocukların rahat ve sağlıklı oynayabilecekleri ortamlar oluşturma çabası içerisinde olduklarını ifade ederek çocuk parkları zeminini kauçuk taban ile kapladıklarını söyledi.  
ESNEKLİĞİ SAYESİNDE YARALANMALARI ÖNLÜYOR
“Bir yandan geleceğimiz olan çocuklarımıza oyun alanları oluşturmaya devam ediyoruz diğer yandan bazı parklarda oyun gruplarını zenginleştiriyoruz” diyen Başkan Mandalı, çocuk oyun alanları içerisine yerleştirilen kauçuk zemininin darbe emici özelliğe sahip olduğunu ve esneklik sayesinde düşme ve darbe sonucu yaralanmaları önlediğini belirterek “Mevcut parklarımızda çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Parklarda panel çitlerinin yapımı ve yürüyüş yollarına taş döşeme çalışmaları yürütülüyor” dedi.

Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10