Hastane yönetiminden belediyeye plaketli teşekkür

Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay Özel Çerkezköy Hastanesi’nde gerçekleştirilen tatbikatın ardından dün hastane başhekimi Op.Dr.Ahmet Türker ve Hastane MÃ

Çerkezköy 10.05.2012 12:57:00 0
Hastane yönetiminden belediyeye plaketli teşekkür

Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Türker,  Hastane Müdürü Alper Atasoy ile birlikte dün saat 14.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti.

 

PERSONELLERİMİZ, NASIL BİR YOL İZLEYECEKLERİNİ ÖĞRENDİLER

 

Ziyarette Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Amiri Hayrettin Sönmez ile itfaiye personeli de hazır bulundu. Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Türker, düzenlenen tatbikatın hastalara ve personele katkı sağladığını belirterek “Personelimiz ve hastanede bulunan vatandaşlarımız, acil durumlarda ne gibi önlemler alabilecekleri ve ne tür yol izleyebilecekleri konusunda bilgilendirildiler. Tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştiren itfaiye ekibine de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

TATBİKATTA SİZİN BAŞARINIZ ÖNEMLİ

 

Belediye Başkanı Ali Ertem de bu tür tatbikatların önemi üzerinde durduklarını ifade ederek “Tatbikatlarda benim çalışanlarımızın değil, sizlerin başarısı önemlidir. O anda adapte olup hastaneyi tahliye etmeniz tatbikata verdiğiniz önemi açıkça ortaya koyuyor. Bu gibi afetlerde en önemlisi tahliyedir. Yeni yapılacak binanızda bu gibi tatbikatlara önem vermeniz gerekiyor” diye konuştu. 

 

TATBİKATLAR YAPMAYA HAZIRIZ

 

Tatbikatların bilinçli bir şekilde habersiz yapılması gerektiğini belirten Başkan Ertem “Tatbikatlar yaptığınız zaman durumu ağır olan vatandaşlar haricinde personelinize haber vermeyin. Tatbikatı habersiz bir şekilde yaparak hastane içinde yaşanabilecek eksiklikleri de tahmin edebilirsiniz. Yangın tatbikatlarını zaman zaman yapmaya özen gösterin. Çerkezköy Belediyesi itfaiye Müdürlüğü olarak gerek okullarımızda, gerek kurumlarla tatbikat yapmaya hazırız. Yeter ki bizlere talep gelsin” dedi. Konuşmaların ardından Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Türker ve Hastane Müdürü Alper Atasoy katkılarından dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Amiri Hayrettin Sönmez’e teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10