Küçükler “Ah Şu Büyükler”i sahneledi

Kızılpınar İlköğretim Öğrencileri tarafından önceki gün saat 19.00’da Kızılpınar Belediye Kültür Merkezi’nde ‘Ah Şu Büyükler’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Ergen çocuklar ile

Çerkezköy 10.05.2012 22:58:00 0
Küçükler “Ah Şu Büyükler”i sahneledi
Kızılpınar İlköğretim Öğrencileri tarafından Kızılpınar Belediye Kültür Merkezi’nde ‘Ah Şu Büyükler’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
PERFORMANSLARI İLE PROFESYONELLERİ ARATMADILAR
Önceki akşam saat 19.00’da sahnelenen oyunda, ergen çocuklar ile anne-baba arasında yaşanan iletişim problemleri akıcı bir şekilde anlatıldı. 4 aylık bir çalışmanın ardından sahneye konulan oyunda Kızılpınar İlköğretim Okulu 7’nci sınıf öğrencileri Aleyna Yenici, Rabia Ünal, Aleyna Topal, Simge Malkoç, Gaye Eser, Günay Düzgün, Gülben Dal, Enes Eren, Gökberk Turan, Feyza Nur Karan ve Haktan Sabah Yıldız rol aldı. Öğrenciler, performansları ile beğeni topladı.
4 AYLIK BİR ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ
Oyunun sonunda yeniden sahneye çıkarak izleyicileri selamlayan öğrenciler, profesyonel bir ekip olmadıklarını belirterek “4 ay boyunca büyük bir gayretle çalıştık. Eğer size bugün burada eğlenceli vakit geçirtebildiysek ne mutlu bize. Bu oyunun sahnelenmesinde büyük emek harcayan ve 4 ay boyunca bizi hiç yalnız bırakmayan öğretmenlerimiz Merve Kısa’ya ve Mehmet Bozkurt’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Öğretmen Merve Kısa da kısa bir konuşma yaparak öğrencileri tebrik etti. Kısa ayrıca, Kültür Merkezi’ni tiyatro oyunu için kendilerine tahsis eden Kızılpınar Belediyesi Başkanı Faruk Korkmaz’a ve katkılarından dolayı Okul Müdürü Ergun Hamzalı ile müdür yardımcıları Şinasi Ekinci ve Çağdaş Çeliköz’e de teşekkür etti. Tiyatro oyununu AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Önder, Kızılpınar İlköğretim Okulu Eski Müdürü Uğur Eren çok sayıda veli ve öğrenci izledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10