Piknikte gönüllerince eğlendiler

Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi (Tekomer) ve Tekirdağ Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından organize edilen ‘Engelsiz Yaşam Pikniği’ Atatürk Orman Çiftliği’nde geniş çaplı bir katıl

Çerkezköy 14.05.2012 00:03:00 0
Piknikte gönüllerince eğlendiler
Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi (Tekomer) ve Tekirdağ Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından organize edilen ‘Engelsiz Yaşam Pikniği’ Atatürk Orman Çiftliği’nde geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.
SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE EDİYORUZ

Pikniğe Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile birlikte katılan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak engelleri ortadan kaldırmak için çalıştıklarını belirtti. Engelliler Koordinasyon Merkezini kurarak engellilerin sorunlarını çok daha yakından takip ettiklerini ve sorunlara anında müdahale ettiklerini söyleyen Dalgıç, “Bu tür etkinliklerimizle de onlara, içimizden biri olduklarını göstermek istiyoruz. Bu anlamda düzenlediğimiz bu piknik son derece faydalı oldu. Hem engellilerimiz ve onların aileleri ile bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulduk hem de engelli vatandaşlarımız gönüllerince eğlendiler” dedi. Engelsiz Yaşam Pikniğine katılan engelliler ve aileleri canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10