CHP Gençlik Kolları’nda ‘Alver’ dönemi

22 Nisan’da ilçe kongresi ile yeni yönetimi belirlenen CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda yeni gençlik kolları yönetimi de belirlendi. Yapılan seçimlerde başkanlık için 2 aday yarışırken, ge?

Çerkezköy 14.05.2012 21:23:00 0
CHP Gençlik Kolları’nda ‘Alver’ dönemi
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları’nda yeni yönetim belirlendi.
İKİ ADAY YARIŞTI
Cumartesi günü Golden Plus Otel’de yeterli çoğunluğun sağlanmaması nedeniyle gerçekleştirilemeyen İlçe Gençlik Kolları Kongresi, Pazar günü İlçe Teşkilatında yapıldı. Başkanlık için Kenan Yoleri ve Salih Uğur Alver’in yarıştığı kongrede, 80 delege oy kullandı. 68 delegenin oyunu alan Salih Uğur Alver, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilirken, diğer aday Kenan Yoleri ise 12 oyda kaldı.
DOSTLUK MESAJI VERDİLER
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Dönmez ve Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu seçimde dostluk mesajları verildi. Sonuçların açıklanmasından sonra diğer aday Kenan Yoleri ile birlikte el ele katılımcıları selamlayan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Uğur Alver “Onların her zaman yanındayım, hep birlikte partimizin iktidarı için çalışacağız. Seçimde oy kullanan delege arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyor, bu uğurda elini taşın altına sokan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi. 
İŞTE YENİ YÖNETİM
Salih Uğur Alver başkanlığındaki yeni yönetimde “Bekir Akbaş, Umut Bosnalı, Vedat Budak, Sinem Filiz, Çığıl Gölbaşı, Ferhat Görer, Berkan Güvercin, Zeynep Kahraman, Öznur Koç, Ebru Sakarya, Selman Şişman, Semih Yurdakul, Saffet Züytünlü, Çile Oral” yer aldı.
Haber / Faik Onur KAYA

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10