Saray’ı sarsan cinayet

Saray’da terk edilmiş bir binada dün akşam saatlerinde bulunan kadın cesedi, sakinliği ile bilinen Saray’da hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Saray 16.05.2012 19:45:00 0
Saray’ı sarsan cinayet

Saray’da terk edilmiş bir binada dün akşam saatlerinde bulunan kadın cesedi, sakinliği ile bilinen Saray’da hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Edinilen bilgiye göre; yaklaşık 2 yıldır eşi Salih Aydın’dan (25) ayrı yaşayan Leyla Aydın (24) İstanbul Caddesi Recai Bey Sokak’taki terk edilmiş bir binanın merdiven boşluğunda ölü olarak bulundu. Pazartesi günü eski eşi Salih Aydın’ın Saray otogarda bulunan bir ankesörlü telefondan kendisini arayarak ‘avukat’a gideceğiz’ demesi üzerine boşanmak için Binkılıç’tan otobüsle Saray’a giden Leyla Aydın, akşam eve dönmeyince ailesi jandarmaya başvurdu.

DİKKATLER EŞE ÇEVRİLDİ

Jandarma ekiplerini 24 saat geçmeden herhangi bir şey yapamayacaklarını söylemesi üzerine 24 saat sonra Leyla Aydın’ın ailesi polise başvurarak kızlarını Saray’da aramaya başladı. Gün içinde yapılan aramalar sonuç vermedi. Salih Aydın’ın kardeşi Ali Aydın’ı arayarak ‘’Hastanelerde de mi yok’ demesi üzerine Ali Aydın durumu aile yakınlarına bildirdi ve dikkatler Leyla Aydın’ın eşi Salih Aydın’a çevrildi. Kızını aramak için köyden Saray’a gelen İnşaat kalıp ustası Metin Çöpbacak, 2 gündür kayıp olan kızının cesedini akşam saat 22.30 sıralarında Ayaspaşa Mahallesi İstanbul Caddesi Recaibey Sokak’ta yarım kalan bir inşaatta buldu. Acı haber, Leyla Aydın’ın ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. 

4 BIÇAK DARBESİ

Saray polisi ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin Recai Bey Sokak’ta yaptığı inceleme ve Saray Cumhuriyet Savcısı Günce Coşar’ın yaptığı ön otopsinin ardından, vücuduna 4 bıçak darbesi alan Aydın’ın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını araştırıyor.

CİNAYETİN ARDINDAN DRAM ÇIKTI

Talihsiz kadının hunharca öldürülmesinin ardından aile fertleri ve yakınları hastaneye akın etti Yalnızlığa ve çaresizliğe itilerek ölüme gönderilen Leyla Aydın’ın yaşamı tam bir dramı andırıyor. 2 yıl önce eşinden ayrılarak babasının evine yerleşen, 5 yaşında bir kız annesi Leyla Aydın’ın 3 ay önce de eşi tarafından benzer bir saldırıya maruz kaldığını, ormanda eşini Leyla Aydın’ın boğazına bıçak dayayarak tehdit ettiğini söyleyen talihsiz kadının arkadaşları, geçen ay da 5 yaşındaki kızı Ezgi’nin kendisine verilmediğini söyledi. Daha önce yaşadığı olayın ardından Saray’a giderek emniyete sığınan Leyla Aydın’ın eşinin kendini tehdit etmesi üzerine Saray Adliyesine müracaat ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, güvenlik güçleri Leyla Aydın’ın eşi Salih Aydın’a ulaşmaya çalışıyor.

 
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10