AKARYAKIT HIRSIZLIĞINA 2 TUTUKLAMA

Marmara Ereğlisi’nde akaryakıt çaldıkları iddiası ile gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tekirdağ 17.05.2012 21:08:00 0
AKARYAKIT HIRSIZLIĞINA 2 TUTUKLAMA

Marmara Ereğlisi’nde bir akaryakıt istasyonundan tankerle gemilere akaryakıt taşımacılığı yapan E.A ve A.D adlı kişiler kamyonlarına yaptırdıkları özel düzenekle akaryakıt çaldıkları iddiası ile çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

POLİSTEN SUÇÜSTÜ

 

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ’da ismi açıklanmayan bir akaryakıt firmasının taşeron olarak taşımacılığını yapan tanker sahipleri E.A ve A.D., kamyonlarına dahice bir düzenek yaptırıp her sevkiyatta yaklaşık 3 ton akaryakıtı çalarak evlerinin bahçesindeki yakıt tanklarına aktardı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine takip ettikleri tanker sahiplerine suçüstü baskın yaptı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

 

İncelenen akaryakıt kamyonlarının alt kısmında yapılan özel düzenek ile hem kamyonun kendi yakıt deposuna mazot aktarımı yaptığı hem de hortumlarla dışarıya aktarma yapıldığı ortaya çıktı. Zanlıların bu yöntemle ne kadar haksız kazanç elde ettiği tespit edilmeye çalışılırken, E.A ve A.D., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10