“SORUNLARI BELİRLEYİP ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İsmail Güleroğlu, “Odamız üyesi olan farklı sektördeki üyelerimizi ziyaret ederek yaşadıkları sektörel sorunları birebir öğrenip sorunlar

Çorlu 18.05.2012 21:57:00 0
“SORUNLARI BELİRLEYİP ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Sağlık ve Konaklama Hizmetleri sektörlerinin yaşadıkları sorunları birebir dinlemek ve bu sorunlara çözümler üretebilmek amacıyla yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 14. Meslek Komitesi’ni ziyaret eden Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, ziyarette yaptığı konuşmada “Önümüzdeki günlerde elimizden geldiği kadarıyla Odamız üyesi olan farklı sektörde ki üyelerimizi ziyaret ederek; yaşadıkları sektörelsorunları birebir öğrenip, sorunlarına çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

 

Çorlu TSO olarak önceliklerinin üyeler olduğunu söyleyen Güleroğlu, üyelerin her türlü ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinleyerek, çalışmalarına bu yönde ivme kazandıracaklarını belirtti. Yapılan ziyaretlerde ayrıca Güleroğlu oda çalışmaları, projeleri ve bölgedeki yaşanan mevcut gelişmelerle ilgili üyelere bilgiler de verdi.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10