ANFİ’DE POPSTAR FİRDEVS RÜZGARI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni kapsamında Çerkezköy’de sahne alan pop müziğin sanatçısı Popstar Firdevs, Anfi’yi dolduran hayranlarını coÅ?

Çerkezköy 18.05.2012 22:23:00 0
ANFİ’DE POPSTAR FİRDEVS RÜZGARI

Çerkezköy'de konser veren Popstar Firdevs seslendirdiği parçalarla izleyenlere coşkulu anlar yaşattı.

 

BU YIL ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi tarafından Anfi Tiyatro'da gerçekleştirilen programda konuşan Okul Müdürü Mustafa Türk, geleneksel hale getirdikleri Gençlik Şöleni’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek, programın gerçekleşmesinde katkı sağlayan kurum ve sponsorlara teşekkür etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi olarak ilçenin önemli bir eğitim kurumu olma yolunda ilerlediklerini ifade eden Türk, üniversite sınavına girecek öğrencilere de başarılar diledi.

 

GENÇLİK KOROSU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Okul Müdürü Mustafa Türk'ün konuşmasının ardından Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Halk Oyunları ekibi sahneye çıkarak gösteri sundu. Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından sahne alan Müzik Öğretmeni Süleyman Özoğul eşliğinde gençlik korosu, “Telli Telli”, “Telgrafın tellerine”, “Kimler Geldi Kimler Geçti”,” Samanyolu” , “Ayaş Yolları”, “Yan Bari”, “Çökertme”, “Bağa Girdim”, “Korobushka”, “Uzun İnce Bir Yoldayım”; “Dido”, “Köylü Güzeli”, “ Je Veux” ve “İzmir Marşı”nı hep bir ağızdan söyleyerek Anfi Tiyatroyu dolduran katılımcılara müzik şöleni yaşattı. 

 

ÖĞRENCİLER HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİ

 

Programın finalinde ise 2003 yılında Popstar yarışmasında profesyonel müziğe adım atan ve 2003 yılında kendi ismi ile albüm çıkaran popstar sanatçısı Firdevs sahne aldı. Müziği Sezen Aksu’ya ait “Gel Gel Sarışınım” şarkısı ile sahneye çıkan Firdevs yoğun ilgi ile karşılandı. Sahne performansı ile Çerkezköylülere neşeli anlar yaşatan Firdevs’in seslendirdiği şarkılara dinleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Öğrencilerin bütün şarkılara eşlik etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Firdevs “Hayatımda hiçbir konserimde böyle bir ilgi görmedim. Bütün şarkıları biliyorsunuz. Siz beni her sene çağırın ben gelmeye hazırım” dedi. Şarkılarını peş peşe seslendiren Firdevs büyük alkış aldı. Konserin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk sahneye çıkarak Firdevs’e çiçek takdim etti.

 

ANFİ TIKLIM TIKLIM

 

İlerleyen saatlere kadar devam eden Gençlik Şöleni’ne Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10