Mevlana İlköğretim Okulu Resim öğretmeni Abdülmuttalip Özoltu’nun rüyası gerçek oldu: Öğretmenlerden Resim sergisi

“Çerkezköy Mevlana İlköğretim Okulu Resim öğretmeni Abdülmuttalip Özoltu önderliğinde yağlı boya resmi yapan öğretmenler, eserlerini Kipa Alışveriş Merkezi’nde açılan sergi ile sanatsev

Çerkezköy 20.05.2012 17:46:00 0
Mevlana İlköğretim Okulu Resim öğretmeni Abdülmuttalip Özoltu’nun rüyası gerçek oldu: Öğretmenlerden Resim sergisi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Mevlana İlköğretim Okulu Resim öğretmeni Abdülmuttalip Özoltu önderliğinde Çerkezköy Mevlana İlköğretim Okulu öğretmenleri yapmış oldukları yağlı boya resimlerinden oluşan resim sergisini açtı. Kipa Alışveriş Merkezi’nde önceki gün saat 15.30’da gerçekleşen açılış öncesi konuşan Mevlana İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Erçin, 10 öğretmenle toplam 20 eser yaptıklarını ifade ederek “kara kalem ve yağlı boya çalışmalarının yer aldığı resim sergimize katılan herkese teşekkür ediyorum. İki aylık bir sürede bu eserleri bizlere sunan başta Resim öğretmenimiz Abdülmuttalip Özoltu ve bütün öğretmenlerimizi de kutluyorum” dedi.

 

ESERLER DAVETLİLERCE BEĞENİLDİ

 

Böylesi etkinliklerin bütün okullara örnek olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Görüyoruz ki öğretmen arkadaşlarımız toplam 20 eser ortaya çıkarmış. Bu gibi sergiler diğer okullarımıza da örnek olsun. Sergiye resimleri ile katılan öğretmenlerimizi, sergiyi düzenleyen etkinliğin sorumlusu olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından resim sergisi Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Dönmez, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Erdoğan ve Hüseyin Yaşar tarafından birlikte açıldı. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek eseleri inceledi. Eserler davetliler tarafından beğenildi.

 

HaberFaik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10