Zübeyde Hanım Derneği’nden Ata Konseri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorlu’ya gelen Kosova Zübeyde Hanım Derneği Ata Kadınları Korosu Çorlu’da konser verdi. Konserde Atatürk’ün sevdiği

Çorlu 21.05.2012 21:58:00 0
Zübeyde Hanım Derneği’nden Ata Konseri
Çerkezköy Haber – 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Memduh Şevket Esendal Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere çok sayıda davetli ve müziksever katıldı.
İKİ SAAT SÜRDÜ
Ata Kadınları Korosu Şefi Reşit İsmet’in yönetiminde gerçekleştirilen konserde Uşak ve Rast makamında, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Konserde koronun söylediği şarkılara eşlik eden seyirciler programın sonunda müzisyenleri ayakta alkışladı.

Konserin ardından Çorlu Belediyesi Halk Oyunları ekibi Kafkas yöresine ait folklor gösterisi sundu. Ata Kadınları Korosunun konserini dinleyenler arasında AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Kosova Milletvekili ve Meclis Başkanı Enis Kervan, Belediye Meclis Üyeleri Şerafettin Çengel, Cevat Sevim, Semanur Özay ve Handan Var da yer aldı. Konser yaklaşık iki saat sürdü. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10