Geçtiğimiz hafta meydana gelen cinayet haberini de Çerkezköy, gazetemizden öğrenmişti: Cinayetin sır perdesi aralandı

Kapaklı Devlet Hastanesi önünde geçtiğimiz hafta meydana gelen cinayetin sır perdesi aralandı. Cinayetin uyuşturucu nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.

Çerkezköy 21.05.2012 22:00:00 0
Geçtiğimiz hafta meydana gelen cinayet haberini de Çerkezköy, gazetemizden öğrenmişti:   Cinayetin sır perdesi aralandı

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Kapaklı binası önünde geçtiğimiz pazartesi saat 11.20 sıralarında meydana gelen cinayetin sır perdesi aralandı. Katil zanlısı Servet Gündoğdu’nun, komşusu olan Ayhan Balçık’ı oğlunu uyuşturucuya alıştırdığı gerekçesi ile öldürdüğü ortaya çıktı.

 

OĞLUNU UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRDI DİYE

 

İddiaya göre olay günü fenalaşan 15 yaşındaki oğlu İ.G.’yi Kapaklı’daki hastaneye götüren Servet Gündoğdu, uyuşturucu nedeniyle oğlunun iç organlarının iflas ettiğini öğrenince, daha önce de birkaç kez oğlundan uzak durması için uyardığı komşusu Ayhan Balçık’ın babasını aradı. Aldığı ters cevap üzerine sinirlenen 4 çocuk babası Servet Gündoğdu, hastane önünde, eşini kontrol için hastaneye getiren Ayhan Balçık ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma sonucu, Servet Gündoğdu, oğlunu uyuşturucuya alıştırdığını iddia ettiği Ayhan Balçık’ı bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan 3 çocuk babası Balçık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken cinayet zanlısı Servet Gündoğdu da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 

İddiaya göre, oğlu uyuşturucu tedavisi gören Servet Gündoğdu, oğlunun tedavisi için daha önce Ayhan Balçık’ın ailesinden para istedi ve aldığı olumsuz cevap üzerine “Siz benim hayatımı kararttınız, ben de sizin hayatınız karartacağım” diyerek tehdit etti. İşlenen cinayetin ardından ortam gerginleşince Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Balçık ve Gündoğdu ailelerinin ikamet ettiği Kızılpınar’da geniş güvenlik önlemi almıştı. Jandarma ekipleri soruşturmayı genişleterek beş ayrı adrese baskın düzenledi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Gündoğdu ailesi de cinayet gecesi Kızılpınar’dan ayrıldı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10