Lise öğrencisi şiir kitabı çıkardı

İpsala Anadolu Lisesi öğrencisi Sevtap Gülen'in 'Eflatun Tadında' adlı şiir kitabı çıktı. Lise 11. sınıf öğrencisi Sevtap Gülen, Ceren Kitabevi tarafından basılan kitabını, İpsala Cumhuriyet M

Bölgede Gündem 22.05.2012 20:59:00 0
Lise öğrencisi şiir kitabı çıkardı

İpsala Anadolu Lisesi öğrencisi Sevtap Gülen'in "Eflatun Tadında" adlı şiir kitabı çıktı. Lise 11. sınıf öğrencisi Sevtap Gülen, Ceren Kitabevi tarafından basılan kitabını, İpsala Cumhuriyet Meydanı'nda imzaladı. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz'ün de katıldığı imza törenine vatandaşlar ilgi gösterdi.

 

İMKANSIZ GÖRÜNEN HER ŞEYDEN İMKAN SIZAR

 

Sevtap Gülen, inancı sonucu başarıya ulaştığını, Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Nuray Güler'in kendisini doğru yönlendirmesi sonucu bu gün kitabını çıkarabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek “Kitabımı çıkarmamda bana sponsorluk yapan Yeni Karpuzlu Sulama kooperatifine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca kooperatif başkanımıza bugün burada beni yalnız bırakmadığı ve kitabımı aldığı için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ailemin çok büyük destekleri oldu. Ama en çok babama teşekkür etmek istiyorum. Son olarak benim gibi yüreğinde şiir aşkı ile yaşayan, yüreğindeki duyguları gün yüzüne çıkaramamış, kalemi ile birlikte uyuyup birlikte uyanan birileri varsa, onlara şunu söyleyebilirim; asla vazgeçmesinler. Kitabımda da belirttiğim gibi sınır yok, korkma. İmkansız gözüken her şeyden imkan sızar” dedi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10