PERYÖN “Salı Buluşmaları” sürüyor

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi tarafından düzenlenen “Salı Buluşmaları” toplantıları sürüyor. Üçüncü Salı Buluşmalarının konuğu İş ve Sosyal GÃ?

Çerkezköy 23.05.2012 21:39:00 0
PERYÖN “Salı Buluşmaları” sürüyor

  Çerkezköy Haber - PERYÖN Trakya Şubesi Salı Buluşmaları sürüyor. Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi, Salı Buluşmalarının üçüncüsünü Çerkezköy Golden Palas Otel Toplantı Salonu’nda önceki gün saat 19.00’da gerçekleştirdi. Üçüncü Salı Buluşması’nda Hüppe Firması İnsan Kaynakları Sorumlusu Sevgi Tezel’e 250. üye sıfatıyla rozet takıldı.
PERYÖN FAALİYETLERİNİ ANLATTI
Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, kısa vadede PERYÖN olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Derneğin ilerleyen günlerde daha sistemli bir yapıya kavuşacağını kaydeden Çetin, hem dernek hem de üyeler açısından yararlı olacak bir CRM programının PERYÖN Merkez tarafından hazırlandığını ve çok yakın zamanda şubelere sunacaklarını dile getirdi.
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU ANLATILDI
PERYÖN Trakya Şubesi tarafından düzenlenen Salı Buluşmalarının üçüncüsünde İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku konusunda İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı ve Bilirkişisi Avukat Cüneyt Danar tarafından bir bilgilendirme yapıldı. PERYÖN üyelerinin merak ettiği soruları Av. Cüneyt Danar tek tek cevapladı. Fazla mesai, bordro, Yargıtay kararları, resmi tatillerde çalışma ve çalıştırma, denkleştirme uygulamaları, SGK mevzuatları, İŞKUR hakkında bilinenler bilinmeyenler gibi birçok konunun anlatıldı. Beyin fırtınası şeklinde gerçekleşen toplantı PERYÖN üyeleri tarafından beğeniyle takip edildi

  ‘YAZA MERHABA’ YEMEĞİ DÜZENLENECEK 

Salı Buluşmalarının üçüncü haftasına PERYÖN Trakya Şubesine yeni üye olan Hüppe Firması İnsan Kaynakları Sorumlusu Sevgi Tezel’in 250’nci aktif üye olması damga vurdu. Bu sebep ile PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, Sevgi Tezel’e PERYÖN rozetini taktı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Toplantının sonunda konuşan Özber Çetin, PERYÖN Trakya Şubesi’nin etkinliklerine devam edeceğini, 25 Mayıs’ta Çorlu Beşiktaşlılar Derneği’nde üyelere özel bir “yaza merhaba” yemeği organize edeceklerini belirtti. Çalgılı, sözlü ve sürprizli gecede Özber Çetin tüm PERYÖN’lüleri bir arada görmek istediklerini ifade etti.Toplantıya Çerkezköy SGK İlçe Müdürü Yücel İnce, Çerkezköy İŞKUR Şube Müdürü Ercan Sözen ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Ekinci de katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10