Öğrenciler engellileri sevindirdi

Çorlu’da tiyatro oynayan öğrenciler, elde ettikleri gelir ile engelli vatandaşlar için akülü araç aldı.

Çorlu 24.05.2012 22:10:00 0
Öğrenciler engellileri sevindirdi

Çerkezköy Haber - Furtuni ve İshak Pinhas İlköğretim Okulu öğrencileri, eylül ayından bu yana, her cumartesi günü okulda çalışarak hazırladıkları 'Kabadayılar Kıraathanesi' isimli tiyatro oyununu sahneledi. Öğrencilerin, Memduh Şevket Esendal Tiyatro Salonu'nda sahnelediği oyun izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

HER HAFTA SAHNELENDİ

 

Oyun sonrasında bir konuşma yapan Okul Müdürü Oktay Kaplan, "Her cumartesi usanmadan, bıkmadan, yoğun bir emeğin sonucu çocuklarımız çok güzel bir eser ortaya çıkardı. Daha da önemlisi büyük bir toplumsal sorumluluk projesine imza attılar. Topladığımız yaklaşık 2,5 ton kapakla 10 tane yürüme engelli vatandaşlarımız için akülü araba aldık. Bizim izcilikten kalma bir sözümüz var. Üzüntüler paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça artar. Umarım bu mutlulukları onlarla paylaşmış oluruz. Daha güzel projelerde çocuklarımızı görme şansımız olur." dedi.

 

15 TEKERLEKLİ SANDALYE TESLİM EDİLDİ

 

Tiyatro sonrasında kampanyadan elde edilen 15 adet tekerlekli sandalye, Çorlu Sakatlar Derneği'ne teslim edildi. 2 adet akülü araba ise derneğin belirlediği yürüme engelli olan ve Çorlu'da ikamet eden Gizem Akbaş (19) ile Önerler köyünde ikamet eden Celil Çalışkan'a (53) verildi. Akülü arabasına kavuşan yürüme engelli Gizem Akbaş ve 53 yaşındaki Celil Çalışkan, çok mutlu olduklarını, öğrencilere teşekkür etti.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10