PERYÖN Trakya Şubesi, Genel Merkez’e konuk oldu

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi, PERYÖN Genel Merkez Mayıs ayı toplantısında misafir şube olarak katıldı.

Çorlu 25.05.2012 20:43:00 0
PERYÖN Trakya Şubesi, Genel Merkez’e konuk oldu

 Çerkezköy Haber - PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi, PERYÖN Genel Merkez Mayıs ayı toplantısında misafir şube olarak katıldı.

GENEL MERKEZ TOPLANTISINA KONUK OLDULAR

İstanbul’da Turkcell İletişim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya Trakya Şubesi’nden Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, Başkan Yardımcısı Cansu Fidan, Üye Aytaç Cin ve PERYÖN Trakya Şubesi Üye İlişkileri ve Eğitim Yönetmeni Önder Harbili katıldı. PERYÖN Trakya Şubesi, yeni yönetimi ile yapmış olduğu çalışmalar, etkinlikler ve eğitimler ile ilgili olarak toplantıda Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin takdirini kazandı. Özber Çetin, Trakya Şubesinin yapısı, çalışmaları, yapacakları ve bölgenin özellikleri ile ilgili  PERYÖN Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine bilgiler verdi. 

BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantıda Trakya Şubesi yönetimi ve üyelerini PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı TAV Havalimanları İnsan Kaynakları Direktörü Yiğit Oğuz Duman, Başkan Yardımcısı Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, PERYÖN Merkez Genel Sekreteri Özlem Helvacı Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri misafir etti. Başkan Yiğit Oğuz Duman’a başarılar dileyen Özber Çetin, kendisine bir plaket sundu. Özber Çetin, merkez başkan yardımcısı Selen Kocabaş’a da plaket takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür etti. PERYÖN Trakya Şubesi Üye İlişkileri ve Eğitim Yönetmeni Önder Harbili  de PERYÖN Trakya Şubesi adına PERYÖN Genel Sekreteri Özlem Helvacı Kılıç’a çiçek takdim etti.

Haber / Sevim BOZKURT 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10