PERYÖN’lüler ‘Yaza Merhaba’ dedi

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından Çorlu Beşiktaşlılar Derneği’nde Yaza Merhaba yemeği düzenlendi. Katılımcılar PERYÖN etkinliklerinin hızına yetişemedikleri

Çorlu 27.05.2012 18:02:00 0
PERYÖN’lüler ‘Yaza Merhaba’ dedi

 PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi üyeleri, önceki gün Çorlu Beşiktaşlılar Derneği’nde organize edilen yemekle ‘Yaza Merhaba’ dedi.

 

PERYÖN’ÜN HIZINA YETİŞEMİYORUZ

 

Çorlu Beşiktaşlılar Derneği’nde önceki gün saat 19.00’da başlayan ‘Yaza Merhaba’ yemeğinde bir araya gelen Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi üyeleri gönüllerinde eğlendi. Yemekte açılış konuşmasını Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmaz yaptı. PERYÖN üyelerini dernekte ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Akın Yılmaz, “PERYÖN, var olduğu günden bu yana birçok etkinliğe imza attı. Bütün PERYÖN başkanları ellerinden geldiğince çalıştı. Fakat bunların içerisinde iki ismi ayrı tutmak istiyorum. Bunlardan ilki Sacit Ertaş diğeri ise tartışmasız Özber Çetin’dir. Bizler Özber Çetin Başkanlığındaki PERYÖN etkinliklerinin hızına yetişemiyoruz” dedi.

 

ÇETİN GİBİLER CANDAN KONUŞUR

 

PERYÖN Trakya Şube Başkanı Özber Çetin’e “Hızınıza yetişemiyoruz. Bir yemek düzenleyelim. Bir nefes alalım” dediğini belirten Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmaz, böylelikle bu gecenin düzenlenmesine karar verdiklerini söyledi. Derneklerde çalışmanın zorluklarından bahseden Akın Yılmaz, özellikle dernek başkanlarının işlerinin çok zor olduğunu belirterek, “Deyim yerindeyse adeta bıçak sırtındadırlar. Çoğu dernek başkanı yan yan konuşur. Ama Özber Çetin gibi dernek başkanları ise candan konuşur” dedi.

 

MERAKLA BEKLİYORUZ

 

Gecenin sunuculuğunu yapan Çorlu Üçüncü Göz Gazetesi sahibi Aysel Güneş de PERYÖN etkinliklerine yetişemediklerini ifade etti. Şimdiye kadar böyle bir performans gösteren başka bir dernek başkanı görmediğini belirten Aysel Güneş, “Bizler Üçüncü Göz Gazetesi olarak PERYÖN’ün hızına yetişemiyoruz. Sürekli yeni bir etkinlikle, yeni bir aktivite ile karşımıza çıkıyorlar. Kendilerini bu üstün çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bakalım daha ne gibi organizasyonlara imza atacaklar” diyerek bundan sonra yapılacak etkinlikleri merakla beklediklerini kaydetti.

 

ÇORLU BENDEN KORKSUN

 

Geçtiğimiz yıl üçüncü şubesini Çorlu’da açan ve ‘Yaza Merhaba’ gecesinin yemeklerini hazırlayan Emek Catering yemek şirketinin sahibi Nurgül Yılmaz da, “Çorlu’ya gelmeye karar verdiğim gün hayatımda her şeyin daha da güzelleşeceğine inanıyordum. Daha güzel başarılara imza atacağımızı biliyordum. Fakat içten içe de bir korkum vardı. Çünkü kimsem yoktu burada, kimseyi tanımıyordum. Artık Çorlu’dan korkmuyorum. Çorlu benden korksun. Çünkü yanımda sizler gibi dostlarım var” dedi.

 

KURUMSAL ÜYE SAYIMIZ 14 OLDU

 

PERYÖN Trakya Şubesi Başkanı Özber Çetin, de PERYÖN olarak insana değer veren bir topluluk olduklarını belirterek, “7 Ocak’ta gerçekleşen genel kurulumuzdan bu yana birçok eğitime imza attık. Kuruldan bu yana geçen 100 gün içerisinde pek çok eğitimin yanı sıra kurumsal üye sayımızı 14’e, üye sayımızı da 250’ye çıkarmayı başardık” dedi.

 

TEMPOMUZ AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

 

Şu ana kadar gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında davetlileri bilgilendiren Özber Çetin, eğitimlerin devam edeceğini belirterek, “Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde ilk kez insan kaynaklı web programı etkinliği yaptık. Bunun yanı sıra yine Trakya’da ilklerden biri olarak 5 Mayıs’ta İş Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu düzenledik. 17 Mayıs’ta da Engelliler Haftası dolayısıyla bir sergi açtık. Bu sergi kapsamında esnaflarla görüşerek, onlardan satabileceğimiz bazı malzemeler konusunda destek istedik. Sergide satışı yapılan tüm ürünlerin gelirini engelli vatandaşlarımıza bırakıldı” dedi. 7 Ocak’tan bu yana yüksek tempoda, her zaman bir adım ötesini düşünerek çalışmaya gayret gösterdiklerini belirten Çetin, bundan sonraki süreçte de aynı temponun devam edeceğini ifade etti.

 

PLAKETLER VERİLDİ

 

Programda konuşmaların ardından PERYÖN’e Kurumsal üye olan Küçük Şeyler Anaoklu Çorlu Şubesi sahibi Mustafa Doğan ve Schott Orim Cam Sanayi İnsan Kaynakları Direktörü Kaan Deniz’e rozetleri Özber Çetin tarafından takıldı. Rozetlerin takılmasının ardından Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmaz, Üçüncü Göz Gazetesi sahibi Aysel Güneş, Emek Catering Yemek Şirketi sahibi Nurgül Yılmaz ve Nilsu Personel Taşımacılık Şirketi Sahibi Zafer Yılmaz’a da birer plaket verildi. Plaket töreninin ardından davetliler Solist İsmail’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

 

  • Haber / Ahmet KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10