BİR YILDA YAPTIKLARINI KERMESTE SATTILAR

Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu ve İş Okulu öğrencileri, bir yıl boyunca yaptıkları el sanatları ürünlerini, düzenledikleri kermeste sattı.

Çorlu 29.05.2012 20:59:00 0
BİR YILDA YAPTIKLARINI KERMESTE SATTILAR

Çerkezköy Haber - Hürriyet Mahallesi'ndeki 107 öğrencisi bulunan Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim ve İş okulu tarafından okul bahçesinde kermes düzenlendi.

 

BAŞARILI OLDUKLARINI GÖSTERDFİLER

 

Öğrenciler bir yıl boyunca hazırladıkları takı tasarım, ahşap, tekstil ürünlerini kermeste satışa çıkardı. Okul Müdürü Ali Kaptanoğlu, buradaki ürünlerin tamamının öğrencilerin emeği olduğunu ve bir yılda 100 çeşit ürün hazırlandığını ifade ederek “Bugün buradaki kermesimizde görmüş olduğunuz 100 çeşit ürünün tamamı öğretmenlerimizin öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından yapılmıştır. Gerçekten öğrencilerimiz büyük özveri ile yaptıkları bu ürünlerde ne kadar başarılı oldukları göstermişlerdir" dedi. Daha sonra ise kermesteki standlar gezildi. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi bir nevresim takımı satın alırken, akşam saatlerine kadar süren kermes öğrencilerin yaptığı gösterilerle sona erdi.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10