BU YARIŞMA KURAN-I KERİMİ EN GÜZEL OKUMAK İÇİNDİ

Tekirdağ çok güzel bir yarışmaya sahne oldu. Bu seferki yarışma Kuran-ı kerimi en güzel okuma yarışmasıydı. Yarışmaya Marmara Bölgesinde, illerinin birincisi olan, imam hatip, müezzin, kayyım ve Kuran

Tekirdağ 29.05.2012 21:22:00 0
BU YARIŞMA KURAN-I KERİMİ EN GÜZEL OKUMAK İÇİNDİ

Çerkezköy Haber – Tekirdağ çok güzel bir yarışmaya sahne oldu. Bu seferki yarışma Kuran-ı kerimi en güzel okuma yarışmasıydı.

 

MARMARA BÖLGE FİNALİ YAPILDI

 

Yarışmaya Marmara Bölgesinde, illerinin birincisi olan, imam hatip, müezzin, kayyım ve Kuran Kursu öğreticileri katıldı. 2012 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından; İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran Kursu öğreticileri arasında düzenlenmiş olan yarışmalardan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması” Marmara Bölge Finali, Tekirdağ Gazi Muratbey Camii’nde önceki gün saat 10.00’da gerçekleştirildi. Marmara Bölgesi illeri; Çanakkale, Yalova, Bursa, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Balıkesir, Kütahya, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik il birincileri arasında yapılan yarışma, İl Müftüsü Mahmut Gürlen’in başkanlığını ve İl Müftü Yardımcısı Ali Kotan, Tekirdağ Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Abdurrahman Şahin ve Muhammed Coşkun ile İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi Öğretmeni Hüseyin Ertaş hocalarımızın eşlik ettikleri komisyonla başlatıldı.

 

HEDİYELERİ VERİLDİ

 

Yarışmanın galibi Tekirdağ Çorlu ilçesi Ebû Bekir Cami İmam Hatibi Adem Kara olurken, Balıkesir Merkez Zağnozpaşa Camii Müezzin Kayyımı Nafiz Duman da ikinci oldu. Marmara Bölge Birincisi olan Adem Kara’nın hediyesini İl Müftüsü Mahmut Gürlen verirken, dereceye giren diğer yarışmacılara da ödülleri verildi. Gazi Muratpaşa Camii’nde düzenlenen program Marmara bölge birincisi Adem Kara’nın okuduğu aşr-ı şerifle son buldu.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10