24 OKULUN PROJELERİ BİLİM VE TASARIM ŞENLİĞİ’NDE TANITILIYOR

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “2012 Çerkezköy Bilim ve Tasarım Şenliği”nde mucitler, hünerlerini Çerkezköylülere sergileme imkanı buldu. Toplam 24 o

Çerkezköy 29.05.2012 21:30:00 0
24 OKULUN PROJELERİ BİLİM VE TASARIM ŞENLİĞİ’NDE TANITILIYOR

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “2012 Çerkezköy Bilim ve Tasarım Şenliği” başladı.

 

24 OKUL KATILDI

 

Çerkezköy 75.Yıl İlköğretim Okulu bahçesinde 24 okulun katılımı ile dün saat 10.00’da başlayan şenliğe Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Dönmez, Has Parti İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Yaşar ve Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, bu yıl ilk kez düzenledikleri “2012 Çerkezköy Bilim ve Tasarım Şenliği”ne katılan okullara teşekkür ederek “24 okulumuz, halk eğitim merkezimiz ve mesleki eğitim merkezimizin aralarında bulunduğu okullarımız el işi, resim sergileri, projelerini sergiliyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

 

DEPOMANİA İLGİ ÇEKTİ

 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri atölye çadırlarında yer alan stantları gezme imkanı buldu. Binlerce resim, el işi ve projenin yer aldığı stantlarda en çok ilgiyi çeken ise Veliköy Çok Programlı Lisesi tarafından hazırlanan ve 2010 proje tabanlı beceri yarışmasında Türkiye birincisi olan “Depomania” oldu. Çerkezköy Kaymakamı ve protokol üyeleri Veliköy Çok Programlı Lisesi öğretmenlerinden “Depomania” hakkında bilgiler aldılar. Stantların gezilmesinin ardından 75.Yıl İlköğretim Okulu okul aile birliği tarafından davetlilere ikramda bulunuldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10