ÇERKEZKÖYSPOR’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Çerkezköyspor yönetimi 2011-2012 sezonunda Voleybol ve Futbol şubelerine destekte bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’a, Özel

30.05.2012 21:53:00 0
ÇERKEZKÖYSPOR’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

 Çerkezköyspor Kulübü’nün yönetimi önceki gün kamu kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyareti düzenledi.

 

İLK OLARAK ALİ ERTEM’İ ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti. Çerkezköy Belediyesinin hem futbol hem de voleybol takımına tesis ve ulaşım imkanı sağladığının üstünü çizen Başkan Korkmaz” Sayın Belediye Başkanımız Ali Ertem geçtiğimiz sezon takımımıza tesis ve deplasman karşılaşmaları için ulaşım imkanı sağlamıştı. Kendisine desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu desteklerinin 2012-2013 futbol sezonunda da devam etmesi temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

 

“ULAŞIM VE TESİS İMKANI VERECEĞİZ”

 

Çerkezköyspor’u ilçenin takımı olduğu için her zaman desteklediklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem” Yönetici kardeşlerimiz hertürlü olumsuzluğa rağmen takımı bu duruma getirmişlerdir. Çerkezköy Belediyesi olarak eğitim ve sportif faaliyetlere her zaman desteklerimiz devam ediyor” dedi. Konuşmasının devamında ise Başkan Ali Ertem Çerkezköyspor’a gelecek yılda ulaşım ve tesis imkanı sağlayacakları sözünü verdi.

 

“VOLEYBOL’U SPONSORLARA DEVREDECEĞİZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in yanından ayrılan yöneticiler daha sonra Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut’u ziyaret etti. Barutlar İnşaat’ın Bayanlar 2.Lig’de mücadele eden Çerkezköyspor’a sponsor olduğunu söyleyen Korkmaz” Barutlar İnşaat 2011-2112 sezonunda voleybol takımımıza sponsor olmuştu. Geçtiğimiz sezon hem voleybol hem de futbol yönetim olarak bize ağır geldi. Bu sezon Voleybol şubesini bir sponsor firmaya devretmeyi düşünüyoruz. Bu sponsor firma olarak öncelik sizin. Başka firmalar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Voleybol takımımız yakaladığı başarı ile türkiye’de adını sıkça duyurmuştur. Takımımıza geçen yıl gösterdiğimiz destekten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

“HERZAMAN DESTEK VERİRİZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Çerkezköyspor’a her zaman destek vereceklerini söyleyen Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut” Geçtiğimiz sezon Voleybol takımının sponsorluğunu aldık. Takımımızın birinci lige çıkmaması nedeniyle üzüldük. Sponsorluk konusunda ilerleyen günlerde görüşür isek bir karara varabiliriz. İlk olarak önceliği bize verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

“2 YILDIR SAĞLIK SPONSORUMUZ OLDUNUZ”

 

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Başkan Yardımcısı ve Muhasip Sabri Asbaş, Genel Kaptan Hüseyin Boz ardından sağlık sponsoru olan Özel Optimed Hastanesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Optimed Hastanesinin 2 yıldır Çerkezköyspor’a sağlık sponsoru olduğunu söyleyen Korkmaz” Sağlık konusunda takımımıza desteklerini esirgemeyen Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ayhan Arslan’a ve bütün çalışanlarına camiam ve Çerkezköy halkı adına teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Özel Optimed Hastanesi olarak desteklerinizi devam ettirmenizi istiyorum” diye konuştu.

 

“MUTLUYUZ VE ONURLUYUZ”

 

Çerkezköyspor’a sağlık konusunda her zaman desteklere açık olduklarını söyleyen Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ayhan Arslan” Her zaman optimed olarak eğitim ve sporda ilçemizdeki takımlarımıza maddi ve manevi desteklerimizi sürdürmekteyiz. Çerkezköyspor’a sağlık sponsoru olarak destek verdiğimiz için mutluyuz ve onurluyuz. Gücümüzün elverdiği takdirde desteklerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. İnşallah Çerkezköyspor 2012-2013 sezonunda Çerkezköyspor hem futbolda hemde voleybolda başarılı sonuçlar alırlar” dedi.

 

PLAKET TAKDİM ETTİLER

 

Çerkezköyspor yönetimi ziyaretlerin sonunda ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesine giderek Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretten dolayı Çerkezköyspor yönetimine teşekkür eden Mehmet Özdoğan Çerkezköyspor’a Yönetim Kurulu olarak sosyal yönden ellerinden geldiğince desteklerinin devam edecekleri sözünü verdi. Çerkezköyspor yöneticileri ziyaretler çerçevesinde takıma destekleri olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’a, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ayhan Arslan’a ve Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut’a teşekkür plaketi takdim ettiler.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10