ÇORLU POLİSİNDEN TRAFİK UYGULAMALARI

Çerkezköy Haber - Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ilçenin değişik noktalarında çeşitli uygulamalar gerçekleştiriyor.

Çorlu 31.05.2012 20:57:00 0
ÇORLU POLİSİNDEN TRAFİK UYGULAMALARI
Çerkezköy Haber - Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ilçenin değişik noktalarında çeşitli uygulamalar gerçekleştiriyor. Bir yandan Çorlu'nun artan trafik yükünün getirdiği sorunları bertaraf etmeye çalışan, diğer yandan trafik akışını sekteye uğratan usulsüz ve hatalı parklarla mücadele eden Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, okul çevrelerinde öğrenci servisleri, şehrin giriş ve çıkışlarında yük taşıyan araçlar ile ilçe merkezinde değişik noktalarda ticari araçlar ile motosikletler üzerinde uygulama gerçekleştiriyor.
YÜK TAŞIYAN ARAÇLAR DENETLENDİ
Çorlu Meslek Yüksek Okulu önünde uygulama noktası kuran polis ekipleri burada yük taşıyan araçlar üzerine denetimler yaptılar. Durdurdukları TIR ve kamyonlarda sürücü ve araç belgelerini kontrol eden ekipler, kusurlu görülen araç sürücülerine cezai işlem uyguladılar.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bir başka kontrol noktası oluşturan polis ekipleri ise öğrenci ve personel servislerine yönelik uygulama gerçekleştirdi. Burada da araçların ve sürücülerinin belgeleri ile evraklarını kontrol eden polis ekipleri denetimlerde eksiği bulunan sürücülere ceza tatbik ederken bir aracı trafikten men etti.
MOTOSİKLETLER ÜZERİNDE DE UYGULAMA YAPILDI
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte artan motosiklet kullanımının getirdiği kazaları ve kazalara karışan motosiklet sürücülerini de dikkate alan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri şehir merkezinde farklı noktalarda motosikletler üzerine de uygulama yaptı. Denetimlerde kusurlu görülen pek çok motosiklet trafikten men edilirken sürücülerine de para cezası uygulandı.

0282 726 91 91
0282 747 65 10