ÇERKEZKÖY İMO’DA YENİ BAŞKAN İLKER BÖREKÇİ OLDU

Çerkezköy İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı’na İlker Börekçi seçildi. 25 Mayıs’ta Gabralı Otel’de düzenlenen Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği (TMMOB) İnşaat Mü

Çerkezköy 31.05.2012 21:39:00 0
ÇERKEZKÖY İMO’DA YENİ BAŞKAN İLKER BÖREKÇİ OLDU
Çerkezköy Haber - Çerkezköy İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı’na İlker Börekçi seçildi. Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği için iki liste yarıştı.
YILDIRIM ADAY OLMADI
Önceki gün saat 14.00’da Gabralı Otel’de gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Cengiz Yıldırım ise aday olmadı. 8 yıldır İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy Temsilciliği görevini yürüten Cengiz Yıldırım yaptığı açıklamada “genç arkadaşlarımızın önünü açmanın vakti geldi. Bu nedenle bu seçimlerde aday olmayacağım. Seçilecek arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği için Gabralı Otel’de düzenlenen seçimlerde İlker Börekçi ve Rafet Ertürk’ün listeleri yarıştı. Yapılan seçim sonucu İlker Börekçi’nin listesinden 3, Rafet Ertürk’ün listesinden de 2 isim seçilerek yeni Yönetim Kurulu oluşturuldu. Yönetim Kurulu’nun kendi arasında yaptığı seçimler sonucu da İlker Börekçi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği’nin yeni başkanı oldu. İlker Börekçi’nin başkan olduğu yeni Yönetim Kurulu’nda, Yönetim Kurulu üyeliklerine de Tarkan Salman, Koray Önsel, Rafet Ertürk ve Gürhan Yıldız seçildi.
ÜYELERİMİZİN HAKLARINI KORUYACAĞIZ
İki yıl süre ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği Başkanlığı görevini üstlenen İlker Börekçi, “Yeni dönemde ilçemizdeki resmi dairelerle olan görüşmelerimizi daha da iyileştirmek için çalışmalar gerçekleştireceğiz. 6235 sayılı TMMOB kanunu uyarınca meslek odamıza kayıtlı üyelerimizin haklarını korumak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi ve 8 yıl boyunca başkanlık görevini üstlenen ve odada büyük emekleri olan Cengiz Yıldırım’a da teşekkür ettiğini belirtti.
Haber / Ahmet KARDEŞ  

0282 726 91 91
0282 747 65 10