Disk Sendikası’ndan anlaşma yemeği

Çerkezköy Haber - Mart ayında Tekirdağ Belediyesi ile Disk Genel İş Sendikası arasında başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin kısa bir sürede anlaşmayla sonuçlanması ve imza altına alÄ?

Tekirdağ 2.06.2012 08:35:00 0
Disk Sendikası’ndan anlaşma yemeği

Çerkezköy Haber - Mart ayında Tekirdağ Belediyesi ile Disk Genel İş Sendikası arasında başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin kısa bir sürede anlaşmayla sonuçlanması ve imza altına alınması dolayısıyla Disk Genel İş Sendikası tarafından önceki akşam yemek verildi.

 

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

 

İlhan Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Haldun Güler, Sinan Çetiz, Doç. Dr. Rüya Yılmaz, Disk Sendikası TİS Daire Başkanı Alaaddin Öztürk, İstanbul Bölge Başkanı Mehmet Karagöz, Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Trakya Şube Sekreteri Kenan Akkan, Belediye Baş Temsilcisi Nihat Çakal, işyeri temsilcileri Ahmet Gökçe, Kamil Demir, Hasan Kıral, Behçet Şeniz, Belediye Meclis Üyeleri ve bazı daire müdürleri katıldı. Yemekte sendikacılarla sohbet eden Dalgıç ‘İşçilerimizin iyi şartlarda çalışması için her türlü fedakarlığı yapıyoruz.   Onların lehine bir anlaşma yaptık, hayırlı olsun’ dedi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10