Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Çerkezköy Haber - Malkara'da faaliyette bulunan Malkara Anadolu Lisesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Mezuniyet Töreni'nde protokol ve veliler bir araya geldi.

Malkara 2.06.2012 08:39:00 0
Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Çerkezköy Haber - Malkara'da faaliyette bulunan Malkara Anadolu Lisesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 2011-2012 yılı "Mezuniyet Töreni"nde protokol ve veliler bir araya geldi.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasın ardından başlanan programda konuşan Okul Müdürü Yusuf Sert “Bugün buraya okulumuzdan bu öğretim yılında mezun etmekte olduğumuz 80 öğrencimizin kep giymesine tanıklık etmek için toplandık. Tüm 4 yıl boyunca okulumuzda eğitimlerine katkı sunduğumuz öğrencilerimizi okulumuzdan uğurlamak biz öğretmenler için oldukça zor bir duygu. 4 yıllık sürede şüphesiz çok sayıda acı- tatlı anılar yaşadık. Ancak iyi bir üniversite eğitimini alabilecek donanıma getirdiğimize inandığımız bu gençlerimizin ülkemizin ve bölgemizin geleceğinde çok önemli katkıları olacağını bilmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

 

Okula verdiği katkılardan dolayı Okul Aile birliğine, okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne protokol tarafından plaket verilirken, okul birincisinin yaş kütüğüne isim çakması, mezun olan öğrencilere plaket verilmesi ile program sona erdi. Düzenlenen mezuniyet törenine; Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu,, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Remzi Barış, daire ve okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10