TEKİRDAĞLI GAZETECİLER “DAYANIŞMA YEMEĞİNDE” BULUŞTU

Tekirdağlı gazeteciler dayanışma yemeğinde buluştu. Altınova’daki Görky Hotelin Restaurantı’nda düzenlenen yemekte konuşan Vali Zübeyir Kemelek basın mensuplarının birlikteliğinin Tekirdağ

Çerkezköy 3.06.2012 21:56:00 0
TEKİRDAĞLI GAZETECİLER “DAYANIŞMA YEMEĞİNDE” BULUŞTU
Çerkezköy Haber - Tekirdağlı gazeteciler, Tekirdağ Basın Mensupları Derneği’nin düzenlediği birliktelik yemeğinde bir araya geldi. Gecede, basın mensuplarının birlikteliğinin mesleki açıdan olumlu gelişimlere sebep olacağı belirtilirken, bu gelişimlerin Tekirdağ’a her açıdan fayda sağlayacağı vurgulandı.
BİRLİKTELİK ÇOK ÖNEMLİ
Yemekte açılış konuşması yapan Tekirdağ Basın Mensupları Derneği Başkanı Naci Akyazı, gazeteciliğin onurlu ve zor bir meslek olduğunu belirterek “basın mensupları olarak birlikteliğimiz, sektördeki kalite açısından oldukça büyük bir önem taşıyor. İnanıyorum ki, bu birlikteliğin sonucunda, Tekirdağ’ın sesi çok daha fazla özgür çıkacak. Hepimizin birçok şeyden fedakârlıkta bulunarak ve özenle yaptığı bu meslek, Tekirdağ’ın gelişimine daha fazla katkı sağlayacak ve çok daha fazla meyve verecektir” dedi. Programda konuşan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek de basın mensuplarının birlikteliğinin mesleki gelişim açısından çok önemli olduğunu belirterek basındaki gelişimin Tekirdağ’a katkı sağlayacağına işaret etti.
GÜZEL BİR ÖRNEK
Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç da, bu tarz birlikteliklerin Tekirdağ’da farklı alanlarda da yaşandığını belirterek, “sürekli gelişmekte olan Tekirdağ için güzel bir örnek. Hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Trakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Lütfi Karakaş da basındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.
EN ANLAMLI ÖDÜL
Yemekte Tekirdağ’ın basın tarihine damga vuran duayen gazetecilere “Teşekkür Belgeleri” takdim edildi. Gecenin en anlamlı ödülü bir süre önce hayatını kaybeden Yeni İnan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cahit Çelebi’ye verilirken, Çelebi’nin ödülünü yakınlarına teslim etmek üzere Çerkezköylü gazeteci Şaban Kardeş aldı.
80’LİK BİR DELİKANLI
Tekirdağ’ın birçok haberini, ulusal basın sütunlarına taşımasıyla tanınan, 80’lik delikanlı Hayrettin Nalbantoğlu da ödülünü Vali Kemelek’in elinden aldı. Nalbantoğlu, neşeli kişiliği ve yaptığı esprilerle katılımcıları kahkahaya boğarken, geceye damgasını vuran isimlerden biri oldu. Bir ödül de, Yeni İnan Gazetesi’nin kurucularından Fahir Taner’e verildi. Taner, sağlık sorunları sebebiyle geceye katılamadı. Tekirdağ tarihi ve kültürüne büyük katkılar sağlayan Şerif Beysalan’a, annelik ve gazetecilik görevlerini bir arada başarıyla yürüten Gülgün Pala Keçeci’ye, Kamil Baştuhan’a ve Erdal Özcan’a da ödül verildi.
Başkanlığını Naci Akyazı’nın yaptığı Tekirdağ Basın Mensupları Derneği’nin düzenlediği yemekte, Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti başkan vekilleri Necmi Işıksal ve Yaşar Polat’a, Akyazı tarafından birlikteliğe destek verdikleri için çiçek verildi.
KATILIM YOĞUNDU
Altınova’daki Görky Hotelin Restaurantı’nda yapılan ve sunuculuğunu Ersin Bilmeç’in yaptığı geceye Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Trakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Lütfü Karakaş, Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Haldun Güler, Rüya Yılmaz, Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, AA Tekirdağ Şube Müdürü Muhterem Erkul ile siyasi parti temsilcileri ve Tekirdağlı gazeteciler katıldı. Tekirdağ Belediye Konservatuarı pop müzik ekibi de güzel bir müzik dinletisi ile geceye renk kattı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10